Zien: de eerste beelden van de Bridgerton spin-off Queen Charlotte

Media door Elsemieke

Voor iedereen die met smart zit te wachten op een nieuw seizoen van Bridgerton: we have some good news. Je hoeft niet héél lang meer te wachten tot je weer kan genieten van alle drama rondom onze favoriete Londense society. Er komt namelijk een heuse spin-off van de serie.

Bridgerton spin-off Queen Charlotte

Ben jij helemaal fan van de serie Bridgerton? Je ben niet de enige! Er is een hele trend ontstaan rondom de esthetiek van het Regency-tijdperk, de periode waarin de populaire Netflix-serie Bridgerton zich afspeelt. Wij zijn er gek op. Terwijl we wachten op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een spin-off van de serie. De spin-off van Bridgerton gaat over niemand minder dan Queen Charlotte. En Netflix heeft alvast wat beelden gedropt. 

Queen Charlotte doet er in het tweede seizoen van Bridgerton alles aan om Lady Whistledown te ontmaskeren. In de spin-off van de Netflix-serie gaan we Golda Rosheuvel bewonderen als Queen Charlotte. India Ria Amarteifio van Sex Education speelt de jonge Queen Charlotte. Deze eerste scène belooft heel veel goeds als je het ons vraagt! Helaas maakt Netflix nog niet bekend wanneer we 'm kunnen kijken. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Bridgerton film locaties die je kunt bezoeken in real life