Tjerk vertrekt uit de B&B Vol Liefde: 'Hou hier helemaal niet van'

Media door Elsemieke

De laatste week van B&B Vol Liefde seizoen 2 is van start gegaan. De afgelopen weken is er al heel wat gebeurd in de verschillende B&B’s van de eigenaren die op zoek zijn naar de liefde. Tjerk deed een gooi naar een romance met Ted, maar helaas moet hij dan toch echt vertrekken uit de B&B van Ted.

Tjerk vertrekt uit de B&B Vol Liefde

De laatste afleveringen van B&B Vol Liefde zijn ontzettend intens. Het avontuur zit er bijna op voor de acht B&B-eigenaren die gevolgd worden in hun zoektocht naar liefde. Onder andere Ted zoekt op Madeira naar een nieuwe liefde. Tjerk is een potentiële kandidaat. Tjerk (71) heeft niet alleen een vlotte babbel, maar ook een oogje op Ted. Een concurrent heeft zich gemeld in de B&B van Ted en dit kon weleens een serieuze bedreiging zijn voor Tjerk. Een laatste poging om Teds enthousiasme voor Tjerk op te doen laaien, loopt niet goed af. OSM'er Tjerk heeft kennelijk niet van zijn ouders geleerd dat hij hoort te betalen tijdens de eerste date: een enorme afknapper voor Ted. "Toen heb ik maar betaald", klaagt ze.

Denise in tranen door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde: "had je een dubbele agenda?"

Twijfel over een nieuwe relatie

"Zo'n manier van betalen? Daar hou ik helemaal niet van. Zo ben ik niet opgegroeid. Ik vind dat een man in dit geval niet hoeft onder te doen voor een vrouw. Die mag net zo hard betalen." Ted heeft alleen Tjerk nog over en twijfelt enorm over hem. “Aan het einde van het verhaal denk ik dat ik best nog wel vrienden met hem kan blijven en hem misschien nog een keer kan zien, maar of ik daar warm voor ga lopen of warm van word…?” Ted vraagt zich zelfs af of hij wel op zoek is naar een nieuwe vrouw. Daarom maakt ze dan ook de beslissing, uiteraard onder het genot van een glas wijn. “Ik moet het gewoon uit mijn hart eerlijk zeggen. Ik heb denk ik niet dezelfde klik als jij hebt. Mijn hart springt niet uit mijn lief van enthousiasme en liefde voor jou.” Tjerk vertrekt dus uit de B&B van Ted.