Spannend verhaal: Flare

Intieme verhalen door Elsemieke

Confession: erotische verhalen vinden wij om te smullen. Genieten mannen vaak meer van pornografische filmpjes, wij vrouwen genieten liever van prikkelende sexy stories. Kun jij je ook helemaal verliezen in erotische verhalen? Dan is onze serie erotische verhalen van Rouze wel wat voor jou.

Sappig, uitdagend, spannend en soms een beetje kinky... erotische verhalen lezen of luisteren is heerlijk. Om een momentje tot jezelf te komen, of om lekker samen met je partner te genieten. Rouze is een platform met erotische audio- en leesverhalen. Rouze prikkelt je fantasie en neemt je zo voor even mee naar een andere wereld. Vind meer dan 150 opwindende verhalen op www.rouze.me.

‘Veel plezier man, en geniet van de chicas daar,’ zegt de Uber-chauffeur met een veelzeggend lachje, terwijl hij m’n koffer uit de achterbak tilt en voor de ingang van vertrekhal 2 zet. Het is donderdagochtend, tien over zes. Veel te vroeg, maar ik ben altijd ruim op tijd voor m’n vlucht. En ik heb heel veel zin in deze trip.

Mijn telefoon gaat, ik pak gelijk op ‘Faab gozer wat attent ben je toch!’

Fabio is een van m’n beste maten en ook een van de weinigen in mijn omgeving die sinds de komst van Whatsapp geen bel-angst heeft ontwikkeld… bedenk ik terwijl ik m’n bijzondere bagage incheck en doorloop richting m’n favoriete koffietentje voor een espresso en een tijdschrift. 

Ik ga zitten. De artikelen boeien me niet, maar het helpt me m’n hoofd leeg te maken en Nederland alvast een beetje achter me te laten. Ik geniet van het aangename vacuüm dat Schiphol soms kan zijn.

Over ongeveer 11 uur ben ik in Panama. Ik bestel nog een koffie en realiseer me dat ik nog nooit in Midden-Amerika ben geweest. Fabio wel, meerdere keren, en die had altijd goede verhalen; veel broeierige avonden, zweet, coke, rum en mooie, gevaarlijke vrouwen. Ik hoop dat ik me een beetje in kan houden, want ik ga erheen voor m’n werk. Overmorgen sta ik op de set voor een nieuwe film voor Adidas, een belangrijke opdracht. Maar ik voel aan alles dat dit een heftig avontuur gaat worden.

Op m’n telefoon komt natuurlijk ook een ‘goede reis’-bericht binnen van mijn moeder die mij nooit vergeet.

En dan… zes appjes van Emine:

-Hey geilerd

-Ingecheckt?

-Ik mis je nu al

-Vond het heeeeeel gezellig maandag

-Stuur maar een foto als je er bent X

Ik glimlach. Emine. Emine. Emine. Geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken. Die chick is me totaal om haar vinger aan het winden. Ik weet het en ik laat het gebeuren… met veel plezier.

Ze is m’n collega en we lopen nu al een paar maanden om elkaar heen te draaien, we proberen elkaar te vermijden omdat… nou ja, omdat we dus collega’s zijn en dat niet zo handig is. Op kantoor zoeken we elkaar op en tegelijkertijd ontlopen we elkaar. Het is een soort dans die we doen.

We waren afgelopen maandagavond wat gaan drinken. Het begon allemaal semi-onschuldig totdat we het tweede drankje kregen en ik haar informeerde over onze collega Sem. Of ze niet doorhad hoe hard hij lacht in meetings om haar best wel lame grappen.’

Ze had gelachen en gezegd dat ik zelf een lame grap was. Ik gaf haar een compliment, en zei dat ik wel snapte dat Sem indruk wilde maken op haar. Waarop Emine me liet weten dat ze wel benieuwd was naar hoe ik het zou aanpakken.

Het geflirt zette zich ongehinderd en ongegeneerd door. Na biertje vier trok ze me aan m’n shirt naar zich toe, drukte haar mooie volle lippen op de mijne. Eerst onderzoekend en daarna bijna woest. De geilheid van de afgelopen maanden kwam eruit. We konden niet meer stoppen met tongen, totdat we doorkregen dat wij de enigen in de kroeg waren die er zo hard van genoten.

Voordat ik mijn fiets pakte drukte ik haar nog even tegen de zijkant van de kroeg aan. Mijn handen om haar heupen, haar onderlichaam tegen dat van mij.

Fuck Tim, hier heb ik vaak aan gedacht.’ Emine keek me stout aan.

‘Anders ik wel,’ hijgde ik geil.

Onderweg naar haar appartement in Zuid zat ze bij me achterop de fiets, en stak haar handen in m’n broekzakken om m’n lul te pakken, die meteen harder werd. Ik fietste steeds sneller en bedacht wat ik met haar zou gaan doen als we bij haar thuis waren. De stad flitste aan ons voorbij en de alcohol zorgde voor een extra zwoel laagje. Haar handen gleden steeds intenser m’n liezen in, en ik stopte af en toe met trappen zodat ze er beter bij kon. Opeens waren we bij haar huis. Ik parkeerde mijn fiets en zag waar ik was. Waarschijnlijk was al het bloed naar mijn pik gestroomd en vloeide nu eindelijk weer wat vrijer…

‘Woon je hier? Hier woonde een goede vriend van mij boven. Als ik dat had geweten.’

‘Ja, wat dan?’ had ze verleidelijk gevraagd.

‘Dan was ik namens hem vaak een kopje suiker komen lenen. Geile buurvrouw.’

‘Kom maar, dan krijg je nu je kopje suiker.’

Ze trok me mee naar boven. Eenmaal binnen in haar huis grepen we elkaar vast en kleedden elkaar uit terwijl we hijgend en zoenend naar de woonkamer gingen.

‘Wacht even.’

Zij zette een muziekje aan en ik zette haar met haar benen wijd op tafel, likte langzaam vanaf de binnenkant van haar benen via haar liezen naar haar natte kutje. Bij de eerste keer dat m’n tong haar schaamlippen raakte, kreunde ze vanuit haar tenen en trok ze me aan mijn haar naar zich toe. Ik bleef haar beffen tot ze zo nat was dat ik niets liever wilde dan bij haar naar binnen gaan.

‘Stop je pik in me’ hijgde ze, terwijl ze me aankeek en mijn lul vastpakte en langzaam in zich liet glijden. Ik pakte haar benen vast en gaf korte likjes in haar nek. Ze trilde ervan. Ik keek haar aan en stootte steeds harder.

‘Morning, Tim.’ Ik hoor een bekende stem achter me.

Mijn hitsige dagdroom over Emine wordt abrupt afgebroken. Ik draai me om en zie Wolf op me af komen lopen, op de nonchalante manier die ik van hem gewend ben. Wolf is een van de producers uit de crew met wie ik samen de shoot ga doen in Panama. Ik mag hem wel. Hij heeft een soort onbereikbaarheid die hem heel interessant maakt. Samen hebben we al behoorlijk wat feestjes gehad die uitliepen op seks met vrouwen die ik nooit zou regelen als ik alleen was geweest. Ik sta op om hem te begroeten.

Ik reken af en we lopen samen naar de gate. Hij vertelt dat hij net terugkomt van een ‘intens geil weekend’ in Berlijn. Top, dit worden heerlijke verhalen de komende uren.

Na te zijn geïnstalleerd op onze plekken en we elkaar een tijdje hebben afgetroefd met onze seksuele escapades van afgelopen zomer, valt Wolf in slaap. Ik pak m’n telefoon erbij, luister wat muziek en lees de berichtjes van Emine nog een keer. Ik besluit een reactie te schrijven, maar twijfel ook even want misschien is het wel beter om nog niks van me te laten horen. Of zal ik juist een fucking geil berichtje sturen? Seks op afstand is een van de beste vormen van seks, vind ik. Ik begin te typen.

Hey royal hotness, ik mis jou ook. Ik voel je handen nog steeds om m’n lul. Je mond ook. Ik word weer helemaal hard als ik aan je denk. Ik zie de hele tijd voor me hoe m’n lul langzaam in je glijdt, terwijl je met je billen gespreid voor me zit. 

Ik verschuif op mijn stoel en kantel mijn telefoon.

Hoe ik vanaf de zijkant je borsten pak en je tepels steeds harder voel worden, terwijl jij het ritme bepaalt en je billen tegen me aandrukt. Tot ik zo diep in je zit dat ik niet meer verder kan. Ik vlieg nu boven de oceaan, maar mijn lul zit in jou. Echt. Je bent de allergeilste vrouw die ik in m’n hele leven heb geneukt. Ik knal bijna uit elkaar bij de gedachte aan jouw naakte lichaam. 

Ik verstuur het bericht niet. No way. Dat zou dom zijn. Het is meer een vorm van zelfkastijding dit, zo opgewonden raak ik van de gedachte aan Emine. Ik kijk snel om me heen om te zien of niemand het doorheeft. Ik typ een veel braver:  

- Je bent zelf een geilerd, geilerd.

-En jezus wat een lekkere tieten heb je.

-Kan niet wachten je volgende week weer te zien.

 -X ‘Sem’ 

Ik glimlach en leun tevreden in mijn stoel. Tegelijkertijd realiseer ik me ook dat ik haar ruim een week niet zie, en dat ik vrij ben om te doen en te laten wat ik wil. Hoe hard ik ook heb genoten van onze geheime geiligheid, ik heb mijn wilde haren nog niet verloren. De lol van het veroveren. Iemand aankijken, flirten, eromheen draaien tot ze bijna door m’n vingers glipt en uiteindelijk toch voor me te winnen.

Als Wolf na een tijdje weer wakker wordt, laat hij me wat foto’s zien van afgelopen weekend. Het scherm van zijn telefoon kleurt roze door alle naakte vrouwen op de foto’s. Hij scrolt maar door en door, en bij elke foto heeft hij een verhaal dat naar meer smaakt.

Wat gaat Panama-Stad ons brengen?

‘Good morning, this is your captain speaking…’

WETEN HOE DEZE SEXY SERIE AFLOOPT? GA NAAR ROUZE.ME EN LUISTER OOK DE ANDERE AFLEVERINGEN.

                                                                           —