Dit wordt de nieuwe presentator van Expeditie Robinson

Media door Elsemieke

Als je fan bent van Expeditie Robinson, dan kan je het komende seizoen genieten van een nieuw presentatieduo. En als je gewend was aan de grappen en grollen van Kaj Gorgels, hebben we helaas minder goed nieuws. In ieder geval is er een leuk presentatieduo ingeschakeld om de (presentatie)klus voor komend seizoen te klaren.

De nieuwe presentator van Expeditie Robinson gaat Kaj Gorgels vervangen

Vorig jaar nam Kaj Gorgels de plek van Dennis Weening over, maar dit jaar is er weer iemand anders die het programma gaat presenteren. Niemand minder dan Rick Brandsteder neemt het stokje over van Kaj en gaat het populaire survivalprogramma presenteren. Rick zal dus naast Nicolette Kluijver (37) te zien zijn. Rick deed in 2014 zelf mee aan het programma, dus hij is zeker iemand die het klusje voor zijn rekening kan nemen. Hij noemt de presentatieklus ‘een droom die uitkomt!’ en vindt het ‘een eer om nu aan de andere kant te staan’. “En ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver. Wederom een avontuur wat ik niet had willen missen!”

Lekker op de bank kijken

Kaj Gorgels stopt omdat hij met andere projecten bezig is die in de opnameperiode van Expeditie Robinson vallen. “Het was een droom om Expeditie Robinson te presenteren, maar helaas vallen de opnames niet te combineren met mijn andere projecten. Ik wens de kandidaten, crew, Rick en Nicolette onwijs veel plezier en succes bij dit prachtige format. Ik ga straks iedere week weer ouderwets op de bank kijken.”

Medewerker van Expeditie Robinson ontslagen na ongepast gedrag