Vrouw doet aangifte van verkrachting tegen Danny de Munck

Media door Elsemieke

Een vrouw heeft op 27 mei aangifte van verkrachting gedaan tegen Danny de Munk, zo schrijft De Telegraaf. Ze werkte in 2007 en 2008 met de zanger samen tijdens de musical Ciske de Rat, waarin Danny de hoofdrol speelde.

Vrouw doet aangifte van verkrachting tegen Danny de Munck

De zedenpolitie van de eenheid Zeeland-West-Brabant onderzoekt de aangifte nog, maar volgens De Telegraaf beschrijft de vrouw in de aangifte gedetailleerd hoe zij tegen haar wil seksuele handelingen moest ondergaan. Er zijn al eerder meldingen gedaan over seksueel grensoverschrijdend van Danny de Munck in de periode dat hij in de musical Ciske de Rat speelde. Daarom zou de vrouw nu ook naar de politie durven stappen.

Danny de Munck ontkent verkrachting

Royce de Vries is de advocaat van Danny de Munk en hij zegt dat de zanger ontkent dat hij de strafbare feiten heeft gepleegd. “Mijn cliënt is door politie en justitie niet geïnformeerd over een aangifte die tegen hem zou zijn gedaan over een gepleegd strafbaar feit van vijftien jaar geleden. Hij bestrijdt uitdrukkelijk dat hij zich ooit schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, laat staan aan strafbare feiten.”