Sterrenbeeld boogschutter: alle goede en slechte eigenschappen - Ze.nl

Horoscoop door Suzanna

De Boogschutter is het negende teken van de dierenriem en staat onder invloed van planeet Jupiter met het element Vuur. De Boogschutter is een natuurlijke leider. Ze is voortvarend en laat zich niet van haar doel afhouden. Ze is een ultiem zelfstandig persoon en doet graag dingen alleen.

De Boogschutter is dol op reizen en avontuur. Ze is absoluut geen grijs muisje en staat graag in het middelpunt. Dit sterrenbeeld is erg extravert. Ook is ze erg positief ingesteld en optimistisch. Dat heeft alles te maken met de invloed van geluksplaneet Jupiter. De Boogschutter is altijd op zoek naar de laatste trends, omdat ze zo nieuwsgierig is en altijd vooruit kijkt. Ze kijkt naar de toekomst.

Van haar hart maakt de Boogschutter geen moordkuil. Maar aan de andere kant vindt ze ook dat ze altijd gelijk heeft en die mening dringt ze dan graag op.

Wanneer heb je het sterrenbeeld Boogschutter?

Je bent een Boogschutter als je geboren bent tussen 22 novemberr en 21 december

Eigenschappen van een persoon met het sterrenbeeld Boogschutter

Een Boogschutter kijkt altijd vooruit met een optimistische blik, ook al is er alle reden om dat niet te zijn. Ze heeft sterk verbaal talent en weet dit goed over te brengen. De Boogschutter droomt groot en heeft ook de kracht en de wil om het ver te schoppen in het leven. Door haar creativiteit komt ze vaak op briljante ideeën. Met haar spontane karakter is ze een graag geziene persoon op feestjes en bijeenkomsten. Ze is anderzijds een grote vrijheidsstrijder en zit niet graag stil. De Boogschutter wil direct haar plan uitvoeren en op de barricades springen om iets te doen.

Positieve eigenschappen van een Boogschutter

De Boogschutter is een echte optimist en dat werkt vaak aanstekelijk. Ze zal je daardoor een goed gevoel geven. Ook is dit sterrenbeeld open en eerlijk, wat mensen oprecht in haar kunnen waarderen. Ze neemt graag anderen op sleeptouw in haar zucht naar avontuur. De Boogschutter staat door haar energie en sprankeling altijd aan om iets leuks te doen. Ze durft zelfs over grenzen te gaan en een risico te nemen, ook al kan dat wel eens verkeerd uitpakken.

Negatieve eigenschappen van een Boogschutter

De Boogschutter is open en eerlijk, maar dat kan ook averechts werken. Ze heeft een grote mond en door die eerlijkheid kan ze wel eens arrogant overkomen. De Boogschutter is heel competitief en wil het liefst altijd winnen. Daardoor kan ze slecht tegen haar verlies. Als ze teleurgesteld is, zit ze diep in de put. Als de Boogschutter boos is, dan kan ze soms zelfs meedogenloos en gewetenloos zijn. Ze kan je zomaar uit haar leven bannen, zonder meer naar je om te kijken.

De Boogschutter en de liefde

De Boogschutter is een echte flirt en houdt van aandacht van anderen. Ze heeft spanning nodig, maar is ook erg romantisch. Het moet wel spannend blijven, want als het te saai wordt, is ze snel op iemand uitgekeken. De Boogschutter is erg onafhankelijk ingesteld en zoekt het liefst iemand die haar vrij kan laten om haar eigen dingen te doen. Ze houdt er niet van als je heel diep wil graven in haar emoties. Daarnaast vindt ze het ook wel leuk als je een beetje hard to get speelt.

De Boogschutter houdt van bijzondere dates die ook een beetje avontuurlijk kunnen zijn. Ze zoekt iemand die energiek is en verrassend uit de hoek kan komen. Door haar rusteloze karakter heeft ze tijd voor haarzelf nodig.  


Goede eigenschappen Boogschutter

  • Avontuurlijk
  • Optimistisch
  • Eerlijk
  • Grappig
  • Energiek

Mindere eigenschappen Boogschutter

  • Ongeduldig
  • Gewetenloos
  • Betweterig
  • Uitdagend
  • Individualistisch

Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht van alle sterrenbeelden.

Relevante Artikelen

Niets gevonden om hier te tonen.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.