Maureen klapt uit de school: heeft ze seks gehad met Thomas in De Bachelor 2022?

Media door Elsemieke

Het zit er op: het avontuur van Thomas van der Vlugt in De Bachelor 2022. De StukTV-presentator heeft de liefde gevonden in het zonnige Mexico. Nu de finale voorbij is en de reünie op komst, doet de laatste afvalster Maureen een boekje open over haar 24-uursdate met de Bachelor. Hebben zij en Thomas seks gehad? 

Al wekenlang zitten wij en de rest van Nederland met vol enthousiasme te kijken hoe Thomas van der Vlugt van StukTV op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. In De Bachelor 2022 zoekt hij zijn droomvrouw en die heeft hij gevonden! De winnares van De Bachelor 2022 is inmiddels bekend. Het is Merel die het hart van Thomas heeft gestolen. De twee tortelduifjes verlieten Mexico samen en binnen een paar dagen weten we of ze het ook hebben gehaald samen. Maar nu eerst naar Maureen, de laatste afvalster van De Bachelor 2022!

"Tweede is net kut"

Even leek ze de winnares te gaan worden, maar in de finale van De Bachelor 2022 koos Thomas toch voor Merel. En dat terwijl ze net zo’n geslaagde 24 uurs-date met Thomas had gehad. Tegen &C vertelt ze over de date. "In het begin is het een beetje gekkig, omdat je opeens de hele tijd samen bent en elkaar ook buiten de camera’s om ziet. Maar het ging steeds soepeler, het voelde heel goed en ik kreeg ook steeds meer kriebels. De afwijzing is wel extra pijnlijk door deze date. Ik zei al tegen de crew: ik was liever vierde of vijfde geworden. Tweede is net kut. Maar naarmate er tijd verstreken is, ben ik alleen maar blij dat ik alles tot het eind heb mogen meemaken.”

"Zelfsbescherming"

Ook aan RUMAG heeft ze uit de doeken gedaan hoe de 24-uursdate was met Thomas. FawryNotSawry vraagt haar rechtstreeks op de vrouw af of ze seks gehad heeft met Thomas. “Nee, we hebben geen seks gehad. Zoals mijn vrienden het altijd zeggen: wel gefriemeld, niet gepiemeld. We hebben het heel gezellig gehad in bed, maar ik had van tevoren voor mezelf bepaald dat ik geen seks wilde. Wat als hij je inderdaad niet kiest? Dan zit je met een nog vervelender gevoel thuis dan je waarschijnlijk al hebt. Wel merkten we aan elkaar dat we het allebei wel zouden willen, maar achteraf ben ik heel blij dat ik het niet gedaan heb. Toch weer een stukje zelfbescherming.”

Foto: RTL