Kijkers gaan los over grensoverschrijdend gedrag van Grace in Big Brother villa

Media door Elsemieke

In het Big Brother huis zijn overal ogen en oren, waarmee Big Brother himself de kandidaten in de gaten houdt. Eerder kwam Leroy al in het nieuws omdat hij over douchehokjes gluurde terwijl een paar vrouwelijke kandidaten stonden te douchen. Dit keer zijn Big Brother-kijkers in shock van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Grace.

Kijkers woest dat Big Brother-kandidaat mag blijven na grensoverschrijdend gedrag

Sinds Tim Hofman met het programma BOOS een heftige documentaire uitbracht over het seksueel overschrijdende gedrag rondom The Voice of Holland, staan we allemaal op scherp rondom dit thema. Ook in Big Brother. In het Big Brother-huis is er weinig privacy. Er hangen overal camera's, zelf in de douchehokjes. Wel zijn de camera's zo gepositioneerd dat de private parts van de douchende kandidaten buiten beeld blijven. Helaas weerhield het kandidaat Leroy er niet van om zelf te gluren bij zijn vrouwelijke huisgenoten. Ook al kreeg Leroy onlangs een officiële waarschuwing, hield dat deze bewoner niet tegen. 

'Een dik kruis'

Dit keer zijn Big Brother-kijkers dus in shock van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Grace. Ze zou namelijk zowel Nawel als Vera bij diens kruis hebben betast. 'Wauw, die van jou is dik!', zegt Grace tegen Nawel, waarna Nawel zich 'verplicht' voelt om te vertellen dat ze maandverband in heeft. En volgens kijkers schrok Vera zich rot toen het overschrijdende gedrag plaatsvond. Iemand anders op Twitter schrijft op wat zij heeft zien gebeuren. "Ze heeft Nawel en Vera in het kruis gegrepen, waarna ze tegen Nawel zei: 'Wouwww, die van jou is dikkkk' en Nawel moet gaan vertellen dat ze maandverband in had, Vera schrok zich rot toen ze het deed."

"Is het alleen grensoverschrijdend gedrag als een man het bij een vrouw doet? Of gaat Big Brother Grace óók aanspreken?", vragen andere Big Brother-kijkers zich af op Twitter. RTL heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen tegen Grace. 

Foto: SBS Lees ookL