Monica Geuze toe aan nieuwe start: "krijg er hartkloppingen van"

Media door Elsemieke

Monica Geuze kennen we inmiddels niet alleen meer als vlogster op YouTuber, maar ook als presentatrice, podcast-host en influencer. Met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram is ze toe aan een nieuwe stap in haar leven, want ze krijgt namelijk een eigen lifestyle lijn! Op Instagram deelt ze met haar volgers dat ze toe is aan het nieuwe en nú al succesvolle hoofdstuk in haar leven.

Monica Geuze start eigen lifestyle lijn

Oh my god, freaking finally“, vertelt Monica op haar Instagram Stories. “Al twee jaar ben ik kneiterhard bezig met de launch van een eigen lifestyle lijn en na heel hard werken, veel verwachtingen én een hoop teleurstellingen kan ik eindelijk zeggen dat we aanstaande maandag gaan launchen!!” Het nieuwe lifestyle merk van Monica gaat Sophia Mae heten. “Ik ben zo klaar voor dit nieuwe hoofdstuk en hoop dat jullie het allemaal net zo mooi gaan vinden als ik."

Hartkloppingen

Voor een influencer als Monica is het natuurlijk meer dan logisch dat haar nieuwe merk ook een eigen Instagram-page krijgt. En met succes, want de teller staat inmiddels al op een dikke 38.000 volgers. Monica zelf kan nauwelijks geloven dat haar eigen merk nu al zo’n succes is. “De notificaties op mijn telefoon slaan helemaal op hol. Echt zó veel support. Ik krijg er helemaal hartkloppingen van. Ik moet het echt even beseffen nu, al die support. Ik kan het niet aan. Dank jullie wel.”

Lees ook: Dit is de winnaar van Prince Charming seizoen 2

Foto: BrunoPress