Lifestyle / Media
Media

Goed nieuws: Ozark is terug met het laatste seizoen

Fans van Ozark opgelet! De familie Byrde is vanaf vandaag weer te zien op Netflix. Het derde seizoen eindigde met een enorme cliffhanger en we hebben bijna twee jaar lang gewacht op het verlossende einde. Netflix gaf al eerder uit dat dit ook echt het laatste seizoen zal zijn. Maar gelukkig krijgen we wel een extraatje.

Lees ook: Toffe films die in 2022 uitkomen die je niet wil missen

Witwaspraktijken en drugskartels

Als je het einde van seizoen 3 niet meer voor je ziet, moet je het heel snel terug kijken. De makers van Ozark lieten ons namelijk achter met een enorme cliffhanger. Het witwas drama van geld en drugskartels, waarin een gezin naar een klein stadje verhuist om aan hun problemen te ontsnappen, wordt met elk seizoen donkerder en spannender. In de serie schitteren Jason Bateman en Laura Linney in de hoofdrollen.

Seizoen 4 deel 1

Ozark 4, zal dit jaar in twee delen worden uitgebracht. Het eerste deel, met 7 afleveringen, van het nieuwe seizoen is nu te zien op Netflix. De tweede helft van de 14(!) afleveringen zal later in 2022 worden uitgebracht. Als je een oplettende lezer bent, heb jij allang al gezien dat Netflix ons dus trakteert op 4 extra afleveringen. Misschien is dat een goedmakertje van de streaming gigant, omdat ze na dit seizoen ook definitief stoppen met het maken van de serie. Alles komt dus tot een eind in dit seizoen, of zoals te zien is in de trailer, toch niet?

Lees ook: Lisa (21) weegt 248 kilo: 'Mijn lunch? 2 borden friet, 6 gefrituurde snacks en een hele fles cola'