Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

Het vorige seizoen is nog amper afgelopen, of we maken ons alweer op voor Temptation Island 2022. Het is natuurlijk al bekend gemaakt dat Kaj Gorgels en Monica Geuze de presentatie op zich nemen, maar ook zijn de eerste vier koppels al uitgelekt. Let the drama begin! Kijk je mee naar de vier koppels van Temptation Island 2022?

Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2022

In het voorjaar van 2022 mogen we weer gaan genieten van Temptation Island 2022. De opnames zitten er al op, maar het duurt natuurlijk nog even voor de boel in elkaar gemonteerd is. Het is al bekend dat er geen Belgen mee gaan doen, vandaar ook dat Viktor Verhulst plaats moest maken voor Kaj Gorgels. Het Instagram-account Reality Fbi weet al welke vier Nederlandse koppels het aandurven om de ultieme relatietest aan te gaan. Het is nog niet officieel bevestigd, maar dit account staat er wel om bekend vaak gelijk te hebben wanneer het aankomt op de onthulling van kandidaten in reality programma's. Lees je mee? 

Cleo en Antonio

Het roddelkanaal reality.fbi is er altijd als de kippen bij en durft met (bijna) zekerheid te zeggen dat dit het eerste koppel van Temptation Island 2022 is. Cleo en Antonio durven de relatietest aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022. Ook hun Insta is al bekend, want de nieuwe deelnemers zijn te vinden bij @cleoxevie en @antoniohoorn. Zo te zien zijn de twee sinds een jaar Insta official en hebben ze samen een heel lief hondje.

Nick en Loiza

Annabel en René

Danny en Mandy

Aangezien zij beiden hun Instagram-account achter een slotje verborgen hebben, kunnen we nog weinig over hen melden. De man uit koppel nummer drie is kickboxer Danny en zijn vriendin heet Mandy van Gaalen. Laatstgenoemde zou je bekend voor kunnen komen, want Mandy heeft eerder ook al meegedaan aan.. Ex on the Beach! Ze is een ex van Dennis en zorgde in EOTB voor ophef door bij haar entree Dennis’ nieuwe toenmalige lover Olivia naar huis te sturen. Echter heeft Danny tegenover LoveReality laten weten dat hij naar eigen zeggen niét meedoet aan Temptation Island, dus dat wordt nog even afwachten.

Drugs gebruikt op Temptation Island 2022?

Het duurt dus niet zo lang meer voor we weer kunnen smullen van een nieuw seizoen drama in paradise. En die drama, die komt er! Als we het roddelkanaal Juiche Channel mogen geloven, dan heeft er een schandaal plaatsgevonden tijdens de opnames. De opnames blijken echter niet helemaal soepeltjes te zijn gegaan... Monica zei al dat het nieuwe seizoen van Temptation Island nóg heftiger werd en nu begrijpen wij waarom: een single uit het nieuwe seizoen zou namelijk drugs op het strand hebben gekocht. En de opnames waren op de Domenicaanse Republiek. Je kan je dus wel voorstellen dat dit een béétje uit de hand is gelopen.

Vanaf wanneer staat Temptation Island 2022 op Videoland?

De opnames van Temptation Island zitten er op, zo jubelden presentatoren Monica en Kaj hier over op hun Instagram. Het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022 kunnen we in het voorjaar op Videoland bewonderen. De exacte datum is helaas nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte! 

Bron: Instagram @reality.fbi

Foto: WIN: Een MEGA kerstpakket met 100 beauty en lifestyle producten