Lifestyle / Media
Media

Schrap je plannen voor vanavond: Workin' Moms seizoen 5 staat op Netflix

Na lang wachten staat seizoen 5 van Workin’ Moms dan eindelijk op Netflix! Deze Canadese komedieserie heeft weer een hele hoop hilarische gebeurtenissen voor de kijkers in petto. Cancel je plannen voor vanavond, haal de snacks er maar bij en geniet van een heerlijk Netflix-avondje.

working moms seizoen 5 op netflix

Lees ook: Netflix-tip: de schattige serie Sweet Tooth met een duister randje

Waar ging het ook alweer over?

Voordat je aan seizoen 5 kunt beginnen, is het fijn om het verhaal weer even op te frissen. De serie volgt dus het leven van vier vrouwen die een balans zoeken tussen de liefde, carrières en ouderschap. Juist ja, mission impossible en dat laten deze vrouwen met veel herkenbaarheid zien. De serie draait onder andere om Kate wie een balans probeert te vinden tussen werk en privé. Verder moet Anne, een 'no-nonsense’ psychiater, dealen met haar rebelse puberdochter terwijl ze een boek schrijft, Jenny strijdt tegen de loonkloof tussen mannen en vrouwen en last but not least Frankie worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Alle vier belichten ze een andere, maar zeer herkenbare kant van wat het inhoudt om een werkende moeder te zijn. Regelmatig levert dit dus hilarische gebeurtenissen op. Tijd om de lachspieren maar weer eens flink aan het werk te zetten. Wij kunnen niet wachten om te beginnen.

Bekijk hier alvast de trailer

Get in the mood door alvast deze trailer te kijken. Uiteraard start je daarna direct je Netflix op, want dit seizoen wil je niet missen.

Nog meer goed nieuws

Voor wie seizoen 5 ook weer helemaal te gek vindt, is er nog meer goed nieuws. Seizoen 6 is aangekondigd en het lijkt erop dat we deze aanstaande winter kunnen verwachten. Yes!

Lees ook: Netflix-tip: Tranentrekker ‘Fatherhood’ over alleenstaande vader