Netflix-tip: de schattige serie Sweet Tooth met een duister randje

Media door Angel

De nieuwe Netflix Original Sweet Tooth ziet er op het eerste gezicht uit als een zoete kinderserie, maar vergis je niet! Deze spannende serie heeft dan wel schattige kindjes die half mens half dier zijn, maar is zeker niet geschikt voor gevoelige kijkertjes.

Sweet Tooth Netflix-serie DC

Lees ook:Netflix-tip: Tranentrekker ‘Fatherhood’ over alleenstaande vader

Epische fantasiewereld

Tien jaar geleden ontstond een mysterieuze opkomst van hybriden: baby’s werden deels als mens en dier geboren. De hybrides worden niet door iedereen met open armen verwelkomt, er wordt zelfs op ze gejaagd. Je kunt je voorstellen dat het een onveilig tijdperk is voor de vreemde verschijningen. 

Gevaarlijke buitenwereld

Het jongetje genaamd Gus (Christian Convery) is half mens en half hert. Hij leeft al jaren afgeschermd in het bos. Op een dag komt hij erachter hoe gevaarlijk de buitenwereld is. Gelukkig komt Gus iemand tegen die samen met hem een spannend avontuur aangaat.

De serie is gebaseerd op de comic van Jeff Lemire. Leuk detail: Robert Downey Jr. (Iron Man) en zijn vrouw Susan zijn één van de producers.

Trailer Sweet Tooth

Ben je al nieuwsgierig geworden? De serie is sinds 4 juni op Netflix te zien.

In deze video vertellen Susan Downey, Robert Downey Jr. en de rest van het team hoe de ontwikkeling van comic naar serie plaatsvond.

Lees ook: De ultieme Netflix-filmmarathon met de beste films uit de 90's