Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze horloges helpen jou op tijd te komen

Je wilt niet te laat komen voor een afspraak, maar toch gebeurt het zo vaak. Het overkomt je, althans... dat vertel je jezelf. Je kan er niets aan doen, toch? Het zorgt vaak voor irritatie en stress, maar geen zorgen. Wij helpen je om op tijd te komen.

horloge op tijd komen

Lees ook: Aha! Dit is waarom sommige vrienden altijd te laat komen

Waarom wil jij op tijd komen?

Voordat je er daadwerkelijk werk van maakt om op tijd te komen, is het belangrijk om voor jezelf na te gaan waarom je nou op tijd wilt komen. Vind je het stiekem wel prima dat je altijd ‘fashionably late’ bent? Dan heeft geen zin om überhaupt een poging te doen om op tijd te komen. Je moet het vervelend vinden. Voor jezelf, maar ook voor degene naar wie je toe gaat. Ready to change?

Tip: plan een tijdsbuffer

Moet je om tien uur ’s ochtends bij je vriendin zijn? Duurt het twintig minuten om er naartoe te fietsen? Dan zorg je ervoor dat je minstens 25 procent toevoegt aan de tijd die je nodig hebt. In dit geval is dat dus vijf minuten. Nu heb je welgeteld 25 minuten om er te komen. Maar weet je wat nog beter is? Gewoon een kwartier ‘te vroeg’ komen. Als je ergens om tien uur moet zijn, dan doe je net alsof dit kwart voor tien is inclusief je tijdsbuffer. Zo heb je alle tijd voor eventueel oponthoud.

Tijd checken? Dat doe je met…

Een horloge! We horen je nu al denken: ‘maar ik gebruik altijd mijn mobiel als klok?’ Nee, vanaf nu niet meer. Je mobiel zorgt vaak alleen maar voor afleiding terwijl je eigenlijk weg hoort te gaan. Geef maar toe… Hoe vaak check je je appjes en scroll je nog ‘een laatste keer’ door Instagram voordat je op de fiets stapt? Juist ja, altijd. Daarom is het belangrijk dat jij je mobiel al lang en breed in je tas hebt gestopt. Wanneer je precies moet vertrekken, check je volgende keer gewoon met je horloge. Wij helpen je alvast een handje op weg met deze horloges die ook nog eens heel stylish zijn!

 

via GIPHY

Lees ook: Op deze manier verander je je slechte gewoontes