Deze 9 hints in Behind Her Eyes over het einde heb jij gemist

Media door Laura
1 van 4

Wat ons betreft verdient Behind Her Eyes een prijs voor meest shocking einde van een serie. Toch hoefde de ontknoping niet helemaal als een verrassing te komen, in de mini-serie zaten namelijk meer dan genoeg hints naar de ware aard van 'Adele'. 

rob einde

Lees ook: Behind Her Eyes al gekeken? Dan wil je deze series ook zien

Het einde van Behind Her Eyes

Even een opfrissertje. Zo liep Behind Her Eyes af:

Jeugdvriend Rob met wie Adele in een mentale kliniek zat, ruilde jaren geleden met haar van lichaam. Daarna vermoordde hij haar terwijl ze in zijn lichaam zat door haar een overdosis heroïne toe te dienen. Rob nam haar leven over en trouwde met haar verloofde David. Wanneer Louise, de minnaar van 'Adeles man', hem probeert te ontmaskeren, lokt hij haar in de val en steelt háár lichaam zodat hij weer happy met David kan zijn.

Gedurende de serie kwamen er veel clues voorbij die het einde konden voorspellen. Hier komen ze:

1. Rob zit in alle flashbacks

In de flashbacks waarin je Adele en Rob samen ziet zitten enorm veel sneaky hints naar de waarheid. Zo zie je Rob in alle flashbacks van Adele... hieruit kon je al opmaken dat Rob een belangrijke rol had in het mysterie rondom Adele en David dat zich in het heden afspeelde. Met de kennis van nu, is het duidelijk dat we eigenlijk keken naar flashbacks uit Robs perspectief. Mind is blown.

2. Echte Adele is anders

Tenzij je de hele serie op je mobieltje keek, was het duidelijk dat Adele in de flashbacks een andere persoonlijkheid had. Ze was zachtaardig, lief en betrouwbaar. Heel anders dan in het heden. Hoewel duidelijk was dat David en Adele een trauma hebben meegemaakt waardoor hun relatie veranderde, was dit een subtiele hint naar de ware identiteit. Hedendaagse Adele was Adele helemaal niet.

adele netflix behind her eyes