Je nieuwe favoriete ziekenhuisserie komt naar Netflix!

Media door Laura D

Heb je Grey’s Anatomy al drie keer opnieuw bekeken en ben je nu op zoek naar een nieuwe ziekenhuisserie voor je wekelijkse shot drama en intriges? Dan is New Amsterdam de serie voor jou! Binnenkort zijn de eerste twee seizoenen te zien op Netflix.

Lees ook: Face ID werkt niet door je mondkapje? Zo los je het op!

New Amsterdam

In de serie volgen we Max Goodwin, een arts die het niet zo nauw neemt met de regels. Hij krijgt de leiding over een van de oudste publieke ziekenhuizen van New York: het New Amsterdam Medical Center, waar hij besluit om het allemaal nét wat anders aan te pakken. Niet iedereen is daar even blij mee: hij stuurt op de eerste dag bijna de hele cardiologie-afdeling de laan uit. Max wil af van de bureaucratie en wil dat patiënten weer voorop komen te staan. Alleen verloopt dat natuurlijk niet volgens plan. Daarbij moet hij de relatie met zijn hoogzwangere vrouw zien te redden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over opbloeiende (geheime) relaties tussen collega’s. Kijken, dus!

Seizoen 3

Op 15 februari verschijnen de eerste twee seizoenen op Netflix. Het derde seizoen wordt op dit moment uitgezonden in Amerika, dus het zal nog eventjes duren voordat we die in Nederland ook te zien krijgen. Tot die tijd heb je genoeg te zien: de seizoenen bestaan uit ongeveer 20 afleveringen van rond de 40 minuten. Kun je echt niet wachten? De serie is nu al te bekijken via Ziggo en Videoland.

Lees ook: Nostalgie: zo ziet de cast van Het Huis Anubis er nu uit