Lifestyle / Media
Media

'De originele Harry Potter-cast keert terug voor een nieuwe film'

Het is al bijna tien jaar(!) geleden dat de laatste Harry Potter-film verscheen. De strijd tegen Voldemort is voorbij en we konden genieten van een nieuwe prequelreeks, namelijk Fantastic Beasts. Niet helemaal hetzelfde als Harry Potter, maar we begaven ons toch nog even in the Wizarding World. Is het dan nu eindelijk tijd voor een nieuwe film met de originele cast? Fingers crossed.

gerucht Harry Potter keert terug

Lees ook: Netflix komt met eigen ‘Harry Potter’-serie

Geruchten gaan rond…

Er gaan dus geruchten rond over een mogelijke terugkeer van de originele Harry Potter-cast. Volgens journalist Daniel Richtman voert Warner Brothers al enige tijd gesprekken met de oorspronkelijke cast over een terugkeer. De coronacrisis gooide tijdelijk roet in het eten, maar volgens Daniel worden de gesprekken nu weer voortgezet. OMG! Oké, kleine disclaimer: de gossip van Daniel lijkt soms betrouwbaar te zijn, maar soms ook niet. Please, can this be true?

Harry Potter and the Cursed Child

De terugkeer van de originele cast zou hoogstwaarschijnlijk betekenen dat het theaterstuk Harry Potter and the Cursed Child wordt verfilmd. Het is een vervolg op de andere Potter-films. Het verhaal speelt zich af negentien jaar na de grote toveroorlog oftewel het gevecht tegen Voldemort. Albus, de jongste zoon van Harry Potter, speelt hier een belangrijke rol in. Benieuwd? Bekijk de trailer van het theaterstuk. 

Bron: FilmVandaag

Lees ook: Oud en nieuw Netflix-tip: Bridget Jones’s Diary