Nostalgie! Alle films van Het Huis Anubis komen naar Videoland én dit is wanneer

Media door Bente

Zat jij vroeger ook elke avond voor de buis voor ‘Het Huis Anubis’? Je vergeet dan nooit meer de zin: "één mysterie, duizend vragen... HET HUIS ANUBIS". Ons tienerhart maakte een sprongetje toen we hoorden dat binnenkort - naast de seizoenen - ook de Anubis-films te zien zijn.

huis anubisLees ook: Netflix komt met eigen ‘Harry Potter’-serie

Huis Anubis: waar ging het ook alweer over?

De tienerserie gaat over een groep van acht jongeren die in een internaat wonen. Hoewel dat supergezellig klinkt, was er met de enge conciërge Victor geen lol te beleven. De hoofdpersoon Nienke ontdekt dat het huis een groot mysterie met zich meebrengt. Denk: Egyptische tekens en creepy kelders. Met de andere huisgenoten (waaronder Appie, Amber en Fabian) ontdekt ze wat het mysterie inhoudt. 

Drie Anusbis-films

Afgelopen zomer kregen we al het goede nieuws dat alle seizoenen op Videoland te streamen zijn. Dat zijn welgeteld 404(!) afleveringen. Ons geluk kon niet op toen we hoorden dat alle drie films óók op Videoland verschijnen. Zet 3 januari maar in je agenda, want het is hoog tijd om het jeugdsentiment terug te kijken. Heb jij ze alle drie al gezien? Anubis en het Pad der Zeven Zonden, Anubis en de Wraak van Argus en tot slot Het Huis Anubis en de Terugkeer van Sibuna. 

Lees ook: Virgin River komt met derde seizoen én nieuwe gezichten!