Brak bingen: seizoen 11 van Modern Family is nu te streamen

Media door Sanne

Goeiemogguh, een lange nacht gehad? Lichtelijke koppijn, maar vooral héél erg lui? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Vanaf vandaag is seizoen 11 van Modern Family te zien op Netflix. Wat een feestelijk begin van 2021! Wij weten wel wat we gaan doen vandaag, jij ook?

Modern Family Netflix Seizoen 11

Lees ook: Deze 26 celebs haal je altijd door elkaar

Modern Family

De allereerste aflevering van Modern Family werd in 2009(!) uitgezonden en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. In mei 2020 sprongen we een gat in de lucht toen de eerste acht seizoenen op Netflix in Nederland verscheen. Al snel werd seizoen 9 en 10 ook toegevoegd. Alleen het laatste seizoen ontbrak nog en die staat vanaf vandaag op Netflix.

De feel good serie is meerdere malen genomineerd voor een Golden Globe en mocht deze in 2012 eindelijk mee naar huis nemen. Ook won de serie in totaal 22 Emmy’s, wauw! Dit zegt genoeg over hoe goed deze sitcom is. Helaas moeten we na seizoen 11 echt afscheid nemen van de families Dunphy, Tucker, Pritchett en Delgado. Yes, we can’t believe it either.

Bekijk de trailer om alvast in de stemming te komen

Verheug je alvast op seizoen 11 met de onderstaande trailer en ja, wij pinken stiekem ook een paar traantjes weg. Het is hierna echt voorbij.

Lees ook: Netflix komt met eigen ‘Harry Potter’-serie