Hoera! Er komt waarschijnlijk tóch een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

Media door Jeanine

We waren allemaal een beetje verdrietig toen Yvon Jaspers in augustus met slecht nieuws kwam: er zou voorlopig geen nieuwe Boer zoekt Vrouw komen. Corona gooide – zoals overal – roet in het eten, want speeddaten was natuurlijk niet echt een optie. De producenten lijken het toch positief in te zien, want je kunt je nu opgeven voor het programma!

Lees ook: 2021 begint goed: Modern Family seizoen 11 staat 1 januari op Netflix

Oproep

Vrijgezelle boerinnen, it’s your time to shine! Het ligt er wel aan hoe corona zich verder ontwikkelt, maar het ziet er naar uit dat er toch een twaalfde seizoen wordt gemaakt. Het programma doet via hun website een oproepje aan nieuwe, single boeren in Nederland.

Aanmelden voor Boer zoekt Vrouw

Wanneer de opnames precies plaatsvinden, is vanwege corona nog niet helemaal zeker. Ze willen boeren en boerinnen wel alvast de kans geven om zich aan te melden, liet de omroep aan NU.nl weten. Ben jij dus nog op zoek naar een leuke boer(in) of ben je er zelf een? Geef je dan gauw op via de site en wie weet vind jij straks de love of your life.

Kerstspecial

Mocht jij ook niet kunnen wachten tot 2021, dan wordt kerst helemaal jouw ding. Op Eerste Kerstdag wordt er namelijk een kerstspecial vertoond. Yvon kijkt dan met de kandidaten van het laatste seizoen terug op 2020.

Beeld: Linelle Deunk

Lees ook: Wil je zien! Er komt een First Dates kerstspecial