Echt jeugdsentiment: dit weekend staat Heartbreak High eindelijk op Netflix

Media door Jeanine

Nog geen plannen voor dit weekend? Houden zo! De Australische hitserie Heartbreak High komt aankomende vrijdag ein-de-lijk op Netflix. Meer dan twintig jaar later kunnen we weer genieten van de avonturen op Hartley High.

Heartbreak High

Lees ook: Altijd al willen werken voor Netflix? Jij kunt de nieuwste scenarioschrijver worden!

Grote hit

Heartbreak High gaat over het leven van zowel leerlingen als leraren van de middelbare school Hartley High. Zat jij ook steeds aan de buis gekluisterd zodra de serie op tv kwam? Met maar liefst 210 afleveringen was de show in de jaren ‘90 een werkelijke hit. Extra balen dus – en de nineties kids weten het waarschijnlijk nog heel goed – toen het doek na zeven seizoenen viel.

Remake

Het gaat in dit geval om de originele Australische serie. Producent Jeroen Koopman van NewBe liet vorig jaar aan RTL Z weten een remake te willen maken van Heartbreak High. Met zowel nieuwe als oude karakters wil Jeroen niet alleen een reünie waarmaken, maar ook de serie opfrissen zodat het de jongeren van nu aanspreekt. Dat belooft wat!

Kijken, kijken, kijken

Nu kun je dus terug naar die goede oude tijd, want vanaf vrijdag 27 november staat de serie op Netflix. Het blijft nog even spannend hoeveel afleveringen er uiteindelijk online komen te staan. Houd dus vooral Netflix in de gaten, dan kun je vrijdag direct beginnen met bingewatchen. Dat is pas lekker je weekend beginnen!

Lees ook: Kleine details in The Pirates-films die jij gemist heb