Dit bizarre detail was je nog nooit opgevallen in Home Alone

Media door Sanne

December, de maand van Kerstmis, staat weer voor de deur en daar horen natuurlijk de klassieke films van Home Alone bij. Wist je dat de film al sinds 1990 bestaat? Dertig jaar alweer, we’re getting old. Het verklaart wel waarom je deze film tot in den treure hebt gezien. Toch vermoeden wij dat je dit bizarre detail al die tijd over het hoofd hebt gezien!

Home Alone detail

Lees ook: Mariah Carey komt met een eigen kerstspecial!

Detail, of toch niet?

Bij een detail denk je aan iets kleins en subtiels. Iets onopvallends, maar dit ‘detail’ is eigenlijk all over the place. Maar wat dan? We houden je niet langer in spanning...

Het huis van de familie McAllister staat van plafond tot vloer in het teken van kerst. Letterlijk. Alles, maar dan ook álles in het huis is groen en rood. Het behang, de gordijnen, de meubels, het servies en de accessoires. Het is zo obvious. Hoe kunnen we dit nou nooit hebben gezien? Een enthousiaste twitteraar heeft het voor ons op een rijtje gezet. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar Home Alone.

Niet te geloven, zelfs de telefoon is groen…

Zelfs in dit shot van de groene hal is gedacht aan een rood accent: de kaarsen!

Wij hebben het dan misschien niet gezien, maar de dieven wel!

Deze groenrood verslaving valt het meest op in de keuken… Kijk dan: groen en rode mokken, rode pannen, groene tegels, een rode fluitketel en zelfs een groene deegroller! Alles heeft de kleur groen en rood… het mag dan wel Kerstmis zijn, maar dit is a little too much. Of niet?

via GIPHY

Lees ook: Kerst in stijl: hier shop je de foutste kersttruien