Biologische opvolgmelk van Biostime: goed voor je baby en voor de natuur

Kinderen door Jeanine

Wanneer je van flesvoeding overstapt op opvolgmelk, wil je natuurlijk wel een goede variant kiezen. Het is helemaal mooi meegenomen wanneer je de melk automatisch thuisgestuurd krijgt. Je hoeft niet meer te stressen of je nog genoeg in huis hebt, want met Biostime krijg je iedere maand je voorraad thuisgestuurd.

Lees ook: Nieuw! Biologische opvolgmelk zonder palmolie van Biostime

Waarom Biostime?

De biologische opvolgmelk van Biostime is niet alleen goed voor je baby, maar ook voor het milieu. Bij veel soorten opvolgmelk wordt palmolie gebruikt. Biostime kiest ervoor om in plaats daarvan melkroom te gebruiken. Het regenwoud en het leefgebied van veel mensen en dieren worden daarmee gespaard. Daarnaast is melkroom beter voor je baby dan palmolie. De room is van nature rijk aan het verzadigd vetzuur palmitinezuur en komt het dichtstbij de structuur van moedermelk. Het lipidenprofiel van de opvolgmelk is zo gemaakt dat het aansluit bij de behoeften van je kindje. Een product waar niet alleen de natuur je dankbaar voor is, maar ook je kindje. De voeding bevat namelijk geen bestrijdingsmiddelen. Daarentegen is het wel rijk aan de vitamines A, C en D en bevat de melk het omega 3-vetzuur DHA. Alles samen zorgt voor een optimale ondersteuning van het immuunsysteem van je baby.

Goede keuze

Dat de biologische opvolgmelk een goede keuze is, mag duidelijk zijn. Eerder dit jaar werd Biostime al verkozen tot Product van het jaar 2020 in de categorie babyvoeding. Niet alleen in Nederland wordt de melk gewaardeerd: in meerdere landen, waaronder Frankrijk, staat het al op nummer 1. Zeker begrijpelijk als je bedenkt dat Biostime meer dan tien jaar aan wereldwijde expertise in kindervoeding heeft. De voordelen van de natuur worden zo gecombineerd met wetenschappelijke innovatie.

Abonnement

Eén van de grote voordelen is toch wel de automatische thuisbezorging van de opvolgmelk. Via de website hoef je alleen maar jouw gewenste opvolgmelk te selecteren en te kiezen voor het Biostime abonnement. Je krijgt standaard 10% korting én de melk wordt gratis thuisbezorgd. Zo weet je iedere maand zeker dat je genoeg op voorraad hebt en hoef je niet halsoverkop naar de winkel te rennen. Het fijne aan het abonnement is dat het maandelijks opzegbaar is. Een stukje extra gemak dat je als ouder heel goed kunt gebruiken.

Lees ook: Dit zijn de fijnste voedingsbeha's