Lifestyle / Media
Media

De maker van SATC komt met een nieuwe serie: Emily in Paris

Draaide jij Sex and the City vroeger ook helemaal grijs? Dan kun je je geluk op met Darren Stars nieuwste serie. De maker van SATC castte niemand minder dan Lily Collins voor de hoofdrol en het belooft weer een regelrechte hit te worden. Als we de beschrijving mogen geloven, wordt dit net zo fantastisch als onze favoriete serie uit de nineties!

Emily in Paris
Lees ook: Yo homes to Bel-Air! De villa uit 'The Fresh Prince' staat te huur op Airbnb

Fantastische styling

Dat juist het meesterbrein achter Sex and the City de nieuwe serie heeft bedacht, is niet het enige goede nieuws. De styling in Emily in Paris wordt ook nog eens verzorgd door niemand minder dan Patricia Field. Ja, die ja: dezelfde modeontwerpster die de styling in Sex and the City verzorgde. Fantastische outfits gegarandeerd!

Lily Collins als Emily 

Dreams do come true in Emily in Paris, want de jonge marketingdirector beleeft haar ware droom. Het bedrijf waarvoor ze werkt neemt een Frans bureau over en het is aan Emily om een succesvolle mediastrategie op te zetten. Van Chicago naar de Franse hoofdstad verhuizen, is een behoorlijke switch die haar niet altijd even goed af gaat…

Hoe Emily omgaat met de Parijse garçons en de andere cultuur aan de andere kant van de wereld, kun je vanaf 2 oktober zien op Netflix. Magnifique!

Lees ook: 8 x fantastische fantasy-series

Bron: Netflix