Lifestyle / Media
Media

Yas! Dit La Casa de Papel spel wil je hebben

Natúúrlijk heb jij het vierde seizoen van La Casa de Papel al lang en breed gebinged. We begrijpen dat je na dit heftige seizoen (we zullen het niet spoilen voor de langzame kijkers) in een zwart gat valt. Gelukkig kun je je nu zelf onderdompelen in de spannende wereld van de Spaanse bankovervallers.

la casa de papel

Lees ook: Kijkers Undercover in shock door plottwist in eerste aflevering seizoen 2

Jij als El Profesor

Geweldig nieuws voor de fans van de serie die altijd al in de huid van El Profesor, Tokio, Berlin, Nairobi of zelfs Arturo wilden kruipen. Spellenmaker Jumbo komt op de proppen met niet één, maar twee La Casa de Papel-spellen! Sinds september zijn La Casa de Papel Het Spel en La Casa de Papel Escape Game te koop.

via GIPHY

La Casa de Papel – Het Spel

Een bende inbrekers voert in de Koninklijke Munt van Spanje stap voor stap het plan van El Profesor uit. Hun doel is om 2,4 miljard euro aan bankbiljetten te drukken in kleine coupures en vervolgens te ontsnappen aan de politieagenten die het gebouw hebben omsingeld. In dit spel gaan twee teams de strijd met elkaar aan: de inbrekers en de gijzelaars. Wie is de ander te slim af?

Een potje duurt ongeveer 15 minuten en je kunt het met vier tot acht mensen spelen.

La Casa de Papel – Escape Game

Je doel: de Koninklijke Munt van Spanje, met 2,4 miljard euro in het vooruitzicht. El Profesor, het brein achter deze operatie, leidt je door de verschillende stappen van zijn plan. 

Een potje duurt ongeveer 60 minuten en kan met één tot acht spelers gespeeld worden. 

 

la casa de papel

 

Lees ook: Hittegolf op je scherm: Onze Jongens in Miami nu op Netflix te zien