WIN: 5 x creatief knutselpakket voor je kids

Kinderen door Redactie Ze.nl

Zijn jouw kiddo's van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat vastgeplakt aan de tv, tablet, laptop of mobieltje? Dan kan jouw kroost wel een creatieve break gebruiken. Even weg van de schermen en terug naar de knutseltafel! Doe mee met deze winactie en maak kans op een knutselpakket.

kinderen knutselen

Knutselen is gezond!

Handvaardigheid is niet alleen leuk, maar het is ook heel leerzaam voor kinderen. Uit onderzoek uitgevoerd door GfK in opdracht van Bison, onder ouders met kinderen (leeftijd 8 t/m 12 jaar) blijkt onder andere dat 63% van de Nederlandse ouders van mening is dat de toename van digitale spelletjes ten koste gaat van de creativiteit van kinderen. Maar liefst driekwart vindt dat hun kind niet genoeg creatief bezig is. Helaas heeft 30% van de ouders geen tijd om mee te helpen. En ook 30% heeft stiekem helemaal geen zin in knippen en plakken.

Ontwikkelingspsycholoog Krista Okma geeft aan dat creativiteit op de toekomstige arbeidsmarkt van groot belang gaat zijn. "Knutselen zorgt voor vaardigheden waar kinderen niet alleen nu, maar ook later in hun leven veel plezier van hebben". Om creativiteit te stimuleren lanceert Bison samen met basisschoolleraar en vlogger meester Sander 'Bison Kids'. Zo kunnen ze én creatief zijn én op hun geliefde tablet spelen.

Knutselpakket Bison

Om de creativiteit van je kind(eren) alvast te stimuleren, mogen wij van Bison 5 van deze leuke knutselpakketten weggeven. In de box zit alles om een robot of raceauto te maken. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

bison kids

Lees ook: 6 DIY's waarmee je kids een dag zoet zijn