Deze telefoonkoorden worden dé trend van deze zomer

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Waar zouden we zijn zonder onze trouwe vriend: de smartphone? Hoe komen we er anders achter of we een korte broek aan kunnen? Wat Kylie Jenner op dit moment uitspookt en hoe regelden we een vriendinnenuitje vóór mobieltjes ook alweer? We hebben echt geen idee. Zonder smartphone gaan wij de deur niet uit. In de zomer kan dat nog wel eens lastig worden, want waar laat je je technologische vriend als je een outfit zonder zakken draagt? 

Lees ook: 5 tips voor mooiere polaroidfoto’s

Telefoonhoesje met koord

Een telefoonkoord is niet alleen een uitkomst als je geen zakken hebt - of het niet meer in je tasje past. Ook als je - net als ik - altijd tien minuten moet graaien tot je je telefoon hebt gevonden, is het een uitkomst. Je hebt 'm altijd aan de hand dankzij een telefoonhoesje met koord. Je hoeft geen appje, telefoontje of foto-moment te missen. Het biedt ook een uitkomst bij contactloos betalen. Het scheelt een hoop tijd en onhandigheid als je eerst je portemonnee of telefoon onderuit je tas moet vissen. De tijden van het oneindige zoeken naar je telefoon in een overvolle tas zijn nu echt voorbij.

Duurzaam hoesjes

Nice Guy Freddie lanceerde dit jaar als enige merk een collectie milieuvriendelijke telefoonkoorden. Het hoesje is gemaakt van tarwestro en biologisch afbreekbaar plastic, wat ook helemaal vrij is van chemicaliën en giftige stoffen. Ook de verpakking is vrij van plastic. Natuurlijk zijn de hoesjes en koordjes in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar. Ga je voor 'altijd-goed' zwart of een pop of color? Er is altijd één die bij jouw outfit of the day past. 

De collectie was al verkrijgbaar voor de telefoonmodellen: iPhone 7, 8 en XS. Daarna volgden snel hoesjes voor de iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone XR en de allernieuwste iPhone 11. De Samsung Galaxy S vanaf Samsung S8 is daar nu ook aan toegevoegd. 
 

Hit bij BN'ers

Bekend Nederland is al fan van de handige hoesjes. BN'ers als Carice van Houten, Halina Reijn, Victoria Koblenko en Sarah Chronis zijn al gespot met zo'n trendy telefoonhoesje met koord van Nice Guy Freddie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nice Guy Freddie (@niceguy.freddie) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

Lees ook: Terug in de tijd: 20 x snoep van vroeger