6 x de leukste knutselpakketten om je kinderen nu bezig te houden

Kinderen door Redactie Ze.nl

Nu alle scholen gesloten zijn vanwege het corona virus is het plots een drukke boel thuis. Heb jij kinderen thuis in deze periode? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken in de vorm van vermaak. En hoewel je ze natuurlijk achter de televisie, iPad of laptop kunt parkeren, is wat real-time vermaak ook weleens welkom, nietwaar? Daarom hebben wij de vijf leukste knutselpakketten van dit moment op een rijtje gezet om de kinderen te vermaken in deze bizarre tijd.

1. Zelf sieraden maken - € 12,99

De hele middag knutselend doorbrengen? Dat doe je met deze kit om zelf sieraden en sleutelhangers te maken. Je installeert ze, helpt ze op weg en tegelijkertijd kun jij je telefoontjes gewoon plegen. Perfect!

2. Glitter Nagels, Tattoos & Haar - € 11,73

Prinsessen die zichzelf graag optutten kunnen hun hart ophalen met deze knutselset. De box bevat onder andere haarkrijt en glitter tatoeages. Ideaal voor een dagje tutten. 

3. LEGO DOTS Dieren Fotohouders - € 20,10

Liefhebbers van knutselen zullen deze coole LEGO® DOTS™ (41904) dieren fotohouderset geweldig vinden! Met deze unieke knutselset die je makkelijk in elkaar kunt zetten, kunnen de kids hun eigen kamerdecoratie maken. Ze kunnen zelf bepalen welke kleuren in hun kamer passen. Leuke foto erin en klaar is kees.

4. Frozen 2 Diamond Painting Studio - € 12,00

Frozen fans in the house? Versier onder andere Elsa, Anna & Olaf en creëer je eigen Disney Frozen Winter Wonderland! Kinderen nemen het koffertje mee waar ze maar willen. 

5. Vingerverfset - € 24,00

Een middagje kliederen doe je met deze vingerverf set. Deze knutselset bevat alles wat jonge kinderen nodig hebben om kennis te maken met vingerverf. Schort aan, papier uitrollen en kliederen maar! 

6. Washimals Salon Set - € 22,00

In deze speciale beautysalon set kunnen de kids hun eigen Washimals dieren ultiem verzorgen. Ze kunnen de dieren zelf versieren en showen op het podium. Kortom, genoeg vertier om ze even bezig te houden.