Stranger Things-fan? Deze Scandinavische serie Ragnarok moet je ook gezien hebben!

Media door Daniëlle

Netflix heeft ons de laatste week van januari weer verwend met de nieuwe series en films, onder andere Ragnarokeen spannende Scandinavische serie met een Stranger Things-achtige sfeer! Wij voorspellen dat dit een dikke hit gaat worden. 

Lees ook: Fan van 'You'? Dan mag je Netflix-serie The Stranger absoluut niet missen!

Ragnarok

In het kleine fictieve stadje Edda in Noorwegen zijn de klimaatveranderingen niet meer te ontkennen. De ijskappen smelten een stuk sneller dan iedereen had verwacht, en er moet iemand ingrijpen. Niet alleen Edda, maar ook de rest van de wereld maakt droge periodes mee en de winters zijn veels te warm.

Een kleine groep tieners begint in paniek te raken en maakt zich zorgen om hun dorp en de planeet. Noren, een jongen uit Edda, weet het zeker: de smeltende ijskappen en het veranderende klimaat is een voorteken van De Dag des Oordeels: Ragnarök in het Noors. Is Noren degene die een mogelijke 'apocalypse' kan stoppen? 

Fan van de Scandinavische serie Rain en de bovennatuurlijke Netflix-hit Stranger Things? Dan is Ragnarok op je lijf geschreven. De trailer is in ieder geval al erg veelbelovend. Ragnarok is al sinds 31 januari te zien op Netflix, dus waar wacht je nog op?!

Lees ook: Zo liep seizoen 2 van You af volgens het boek