Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit zijn de mooiste aanbiedingen voor een winters weekend weg

Je hebt een drukke baan en een nog drukker sociaal leven. Een winters weekend weg is soms precies wat je nodig hebt om weer op te laden. Een lange strandwandeling, urenlang kletsen en warme chocomelk bij de openhaard. Klinkt heerlijk, nietwaar? Hieronder vind je de mooiste locaties en fijnste aanbiedingen voor een winters weekend weg dichtbij huis. Laat die sneeuw maar komen!

 

1. Water Village, Zeeland

Maak kennis met het gloednieuwe Water Village. Deze accommodaties zijn gebouwd van duurzame materialen en het merendeel van de luxe, moderne vakantiewoningen is aan het water gelegen.  Ga zeehondjes spotten tijdens een boottocht over de Oosterschelde, neem windsurflessen op het Veerse Meer of sluit de dag af bij de ondergaande zon op het Noordzeestrand.Pak dan de fiets naar het pittoreske dorpje Veere. En met historische Zeeuwse steden als Middelburg en Goes in de buurt heb je volop keuze voor een middagje shoppen of gezellig avondje uit. 

Bekijk hier de aanbieding!

2. Park Zeedijk, Herkingen

Genieten tussen de natuurgebieden, want op weinig plekken kom je zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Het park ligt tussen de uitgestrekte Slikken van Flakkee en het kleinschalige Oude Dee, 2 natuurgebieden vol met bijzondere planten en dieren. Kijk dus niet raar op als er een zeearend voor je vakantieverblijf landt!

Bekijk hier de aanbieding!

3. Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Levensgenieters gezocht! Kies een plaatsje op je terras of privésteiger, zak onderuit in een loungebank en geniet van de rust, het uitzicht en een heerlijk glas rosé... Een vakantie op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is puur genieten! Deze luxe villa’s – vaak in combinatie met een grote tuin – bieden alle comfort en privacy. 

Bekijk hier de aanbieding!

4. Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Dit is dé ultieme strandbeleving aan de Noordzeekust. In de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust!

Bekijk hier de aanbieding!

5. Waterpark Terkaple, Friesland

Wie aan Fryslân denkt, ziet grenzeloze, groene weiden. Grazende koeien. Oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen. Zoek je nog een fijne plek om de kerstvakantie door te brengen? Zoek niet verder, want Waterpark Terkaple in Friesland heeft het allemaal. Hier ben je echt even weg met de mensen die je lief zijn. 

Bekijk hier de aanbieding!

6. Vakantiepark Aquadelta, Zeeland

Op Vakantiepark Aquadelta in Zeeland ben je er echt even helemaal tussenuit! Dankzij de bowling- en midgetgolfbaan, het enthousiaste animatieteam en het gezellige Grand Café hoeft je je hier geen moment te vervelen. Wie wil wandelen of fietsen is in de omgeving ook helemaal op zijn plek. Sluit af met een lekkere kop warme choco en slagroom en de dag is geslaagd!

Bekijk hier de aanbieding!

7. Largo Harbour Village, Zeeland

Het kabbelende water van het Veerse Meer, het geluid van een paar meeuwen die voorbijkomen en een licht briesje op het zonnige terras van uw vakantieverblijf. Dé ingrediënten voor een vakantie vol rust en ruimte bij Largo Harbour Village! Kom tot rust in je luxe Watervilla met een glaasje wijn op het grote steigerterras. 

Bekijk hier de aanbieding!