De leukste Netflix-tips voor vrouwen week 39: Call me by your name, We're the Millers, Criminal

Media door Daniëlle

Heb je Netflix al bijna uitgespeeld en ben je nu opzoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... wat zet je op je kijklijst? Check Ze.nl elke maandag voor de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Kijk gauw wat je niet mag missen in week 39. Dit keer hebben we 4 tips voor je: We’re the Millers, Criminal, The Poison Rose en Call me by your name.

We're the Millers

Lees ook: La Casa de Papel fan? Deze Netflix-series moet je ook zien

Call me by your name

De 17-jarige Elio, de zoon van een Amerikaanse professor, wordt gecharmeerd door Oliver, een student die in 1983 bij zijn familie in hun Noord-Italiaanse huis komt studeren en wonen. Samen spenderen ze een onvergetelijke zomer vol romantiek.

Bekijk nu op Netflix

We’re the Millers

David Burke is een kleine hasjdealer die drugs verkoopt aan koks en voetbalmoeders. Wat kan er misgaan? Nou, alles. Als hij een paar tieners helpt, wordt hij beroofd van al zijn geld en voorraad. Om een enorme schuld bij zijn leverancier af te lossen, moet David een grote hoeveelheid cannabis vanuit Mexico het land in smokkelen. David bedenkt een waterdicht plan: hij huurt zijn buren in om zich voor te doen als zijn gezinsleden en vertrekt naar Mexico.

Bekijk nu op Netflix

Criminal

Deze politiereeks speelt zich af in de verhoorkamers van vier verschillende landen: Frankrijk, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië. Alle afleveringen worden opgenomen in de taal van het land, wat betekent dat er continu wordt geswitcht tussen taal, cultuur en tussen rechercheurs en verdachten. Elke aflevering komt er een nieuwe mysterieuze verdachte bij en het wordt een echt kat-en-muisspelletje…

Netflix Criminal UK 

Netflix Criminal Germany 

Netflix Criminal Spain 

Netflix Criminal France 

The Poison Rose

Carson Phillips neemt als privédetective een verdwijningszaak aan dat een ingewikkeld web van misdaden, verdachten en dode lichamen blijkt te zijn. Wanneer hij erachter komt dat zijn dochter – die hij al een tijd niet meer heeft gezien - hoofdverdachte is in de zaak, zet hij alles op alles op haar onschuld te bewijzen.

Kijk nu op Netflix

Overzicht nieuw op Netflix van week 39

Er zijn natuurlijk nog meer nieuwe titels te zien op Netflix. Dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers. Binge Away!

We’re The Millers

24 Hours to Live

iZombie (4 seizoenen)

Justice League

Lego DC Comics Super Heroes: The Flash

Jumanji: Welcome to the Jungle

The Quake

Vagabond (1 aflevering)

Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E17)

Disenchantment (2 seizoenen)

Fastest Car (2 seizoenen)

Between Two Ferns: The Movie

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (1 seizoen)

Criminal (1 seizoen)

True: Plompoendag (1 seizoen)

Yol Arkadasim 2

Las del Hockey (1 seizoen)

Straight Outta Compton

Kabir Singh

The Poison Rose

Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People

Escape Plan 3

Arthdal Chronicles (S01E14)

The Last Kids on Earth (1 seizoen)

Call me by your name

Chesapeake Shores (3 seizoenen + S04E04)

Lees ook: Fan van Grey's Anatomy? Dan vind je deze 6 series ook leuk