Lifestyle / Media
Media

De leukste Netflix-tips voor vrouwen week 38: Unbelievable, The I-Land, Trainwreck

Reageer 0

Heb je Netflix al bijna uitgespeeld en ben je nu opzoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... wat zet je op je kijklijst? Check Ze.nl elke maandag voor de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Kijk gauw wat je niet mag missen in week 38. Dit keer hebben we 5 tips voor je: Unbelievable, The I-Land, Trainwreck, Monarca en A Dog’s Way Home.

netflix week 38

Lees ook: Boffen wij even: Disney's streamingdienst is nu al (gratis!) in Nederland te gebruiken

Unbelievable

Afgelopen week verscheen een nieuwe mini-serie op Netflix: Unbelievable. De serie vertelt het waargebeurde verhaal over het 18-jarige meisje Marie Adler die werd verkracht in 2008. De politie, haar familie en haar vrienden geloofden haar niet, waardoor ze langzamerhand ging twijfelen aan haar eigen verhaal. Ze werd beschuldigd van het afleggen van een valse verklaring. Twee jaar later vinden twee vrouwelijke detectives overeenkomsten tussen diverse verkrachtingszaken, ook die van Marie, en gaan op onderzoek uit.

Bekijk nu op Neflix

The I-Land

Goed nieuws voor fans van Lost en The Hunger Games. The I-Land staat sinds deze week op Netflix en past precies in jullie straatje! Tien mensen worden wakker op een eiland zonder dat ze weten hoe en waarom ze daar zijn beland. Ze moeten gauw een band met elkaar smeden, voordat er slachtoffers vallen. 

Bekijk nu op Neflix

Trainwreck

De alleenstaande Amy is een typische carrièrevrouw in New York. Het leven gaat haar prima af, totdat ze voor haar werk een profiel moet schrijven over sportarts Aaron. Hij lijkt de perfecte man te zijn, maar ze raakt in paniek wanneer ze steeds meer vlinders krijgt…

Bekijk op Netflix

Monarca

Na Narcos: Mexico en El Chapo wordt dit hoogstwaarschijnlijk je nieuwe favoriete Mexicaanse Netflix-serie. Monarca gaat over een tequila-imperium van een machtige familie, die ten onder dreigt te gaan aan corruptie en geheimen. Ana María keert na 20 jaar terug om het bedrijf over te nemen en doet er alles aan om het criminele systeem dat haar familie heeft gecreëerd te bestrijden. 

Bekijk op Netflix

A Dog’s Way Home

Dierenliefhebbers, opgelet: de meest knuffelbare film van 2019, A Dog’s Way Home, staat eindelijk op Netflix. Als Lucas de jonge Bella redt wanneer ze nog een puppy is, worden de twee al snel onafscheidelijk. Wanneer ze toch van elkaar gescheiden worden, zet Bella alles op alles om haar baasje terug te vinden. Ze gaat op een zware reis door het binnenland van Amerika om herenigd te worden met Lucas.

Bekijk op Netflix

Overzicht nieuw op Netflix van week 38

Er zijn natuurlijk nog meer nieuwe titels te zien op Netflix. Dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers. Binge away!

Trainwreck
A Dog’s Way Home
Los Tigres del Norte en la Prisión de Folsom
Pieter Konijn
Proud Mary
Paul, Apostle of Christ
Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E16)
The Chef Show (2 seizoenen)
The Ranch (7 delen)
Unbelievable (1 seizoen)
Tall Girl
Batman Begins
Hello Privilege. It’s Me, Chelsea
Marianne (1 seizoen)
Shanghai Fortress
Kabaneri of the Iron Fortress (1 seizoen)
Black Lagoon (3 seizoenen)
Monarca (1 seizoen)
Top Boy (1 seizoen)
Hedefim Sensin
The I-Land (1 seizoen)
The Mind, Explained (1 seizoen)
Sword Art Online (2 seizoenen)
Bill Burr: Paper Tiger
Terrace House: Tokyo 2019-2020 (1 seizoen)
Evelyn
Our Godfather
Rush Hour 3
Chesapeake Shores (3 seizoenen + S04E03)

Lees ook: 12 x Romantische komedies die mannen ook leuk vinden

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen