Fashion / Mode & trends
Mode & trends

6 x leuke zomerjurkjes voor kantoor

What to wear? Op hete zomer dagen wordt het beantwoorden van deze vraag alleen maar lastiger. Met name als je op een kantoor werkt. Een zomerjurkje is niet geschikt voor op kantoor, vooral als er een airco fanatiek koude lucht langs je blote (boven)benen blaast. Wij verzamelen zes jurkjes die ideaal zijn voor een werkdag at the office van onder andere het onderscheidende Italiaanse modemerk Liu Jo en Geisha. 

 

Zomerkleding op kantoor: wat trek je aan?

Wat (on)gepast is verschilt per branche en werkgever. Sommige bazen vinden dat een shirt met blote schouders of een hot pants écht niet kan. Wat wel of niet door de deur kan op jouw kantoor, kun je het beste vragen bij je collega's. Bij twijfel, ga dan altijd voor safe: een jurkje op of over de knie zonder al te diep decolleté. Slippers zijn ook een twijfelgevalletje: met name het geluid kan op de zenuwen van je collega's werken. Kies liever voor sandalen. 

 

jeroen beekman

 

jeroen beekman

jeroen beekman

jeroen beekman

jeroen beekman

jeroen beekman

 

Hé, het blijft zomer in Nederland. Het ene moment is het zonnig en het andere moment komt het met bakken uit de lucht. Een regenbuitje kan zomaar op de loer liggen. Vergeet niet om je outfit te beschermen met een mooie regenjas, bijvoorbeeld van Creenstone. Die zijn tegenwoordig heel hip, soms zo hip dat je ze als een 'gewone jas' kan dragen. Knalgeel, pastel pink of gewoon klassiek: zwart, blauw of groen. Alle kleuren mogen meedoen. Heerlijk, toch? Met een regenjas ben je altijd voorbereid op een buitje en hoef je niet te hannessen met een paraplu.

Afijn, niet alleen voor zomerjurkjes en regenjassen kan je terecht bij Jeroen Beekman. Wat betreft damesmode heb je hier de fijnste tunieken, blazers, broeken en accessoires van vele topmerken zoals Marc Cain, Maison Scotch en 10 Days. Kortom, je shop je niet alleen de mooiste zomerjurkjes voor op kantoor, maar je kan hier gelijk ook een gloednieuwe garderobe voor de herfst shoppen. 

Lees ook: Superbox: een voordeelbox vol met lekkere en leuke zomerproducten t.w.v. €200