Met deze tip neem jij al je favo magazines mee op vakantie

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Ah, vakantie! Er gaat niets boven je favoriete tijdschrift lezen aan het zwembad, nietwaar? Toch kies je er vaak één of twee uit om mee te nemen. Niet alleen vanwege de kosten, maar ook het gewicht dat je mee moet zeulen. Dat kan soms knap vervelend zijn.

Goed nieuws, wij hebben dé gouden tip voor je om al je favo tijdschriften tegelijkertijd mee te nemen op vakantie. En te lezen, natuurlijk. Namelijk met Readly, de Spotify voor magazines! En met deze zomeraanbieding probeer je het nu twee maanden voor 0,99 cent via onderstaande link.

Spotify voor tijdschriften

Het antwoord op al je vragen is Readly. Je downloadt de app gemakkelijk op je telefoon of tablet, waarna je toegang hebt tot ruim 4.300 verschillende tijdschriften! En ja, daar zitten al jouw favo magazines gegarandeerd bij. Het hele assortiment tijdschriften check je hier

Probeer het nu voor 0,99 cent

Er is meer goed nieuws, want met de speciale zomeraanbieding scoor je nu twee maanden een abonnement voor maar € 0,99! 99 cent, daar kun je normaal nog geen broodje bij de bakker voor halen. En nu heb je gewoon toegang tot 4.300 magazines. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Je kunt het abonnement op elk moment kosteloos opzeggen. Meld je aan via onderstaande button of via deze link 

readly

Deel je account met vrienden

De app van Readly heeft altijd de nieuwste magazines, maar je kunt ook terugbladeren in oudere edities. Of je nu het liefst de Glamour van begin tot eind doorspit, leuke feitjes opdoet in de Quest of alle roddels van de Nederlandse sterren op de voet volgt. Binnen de app switch je eenvoudig tussen verschillende magazines. Je skipt dus met gemak de dingen die je niet interessant vindt. 

Als de aanbieding is afgelopen, kost het abonnement je een tientje per maand. Kortom, voor een tientje per maand heb je al toegang tot zoveel magazines als je hartje begeert. Ook dit abonnement kun je kosteloos opzeggen op ieder moment. Bovendien kun je met wel vijf verschillende mensen gebruik maken van het account. Kortom, leesplezier voor de hele familie!