Help 800 beren uit minikooien: teken de petitie!

Winacties door Roos

// DEZE ACTIE IS AFGELOPEN //

Als je vaker op Ze komt, weet je dat we dierenleed een absolute no go vinden. Daarom vragen we vandaag je aandacht voor ruim 800 beren die opgesloten zitten in de duistere galbeerindustrie. Dit zijn beren die hun hele leven in veel te kleine kooitjes moeten leven onder embarmelijke omstandigheden, zodat mensen gal bij ze kunnen afnemen voor medicijnen. Kortom, dit moet stoppen! Wil je je steentje bijdragen? Teken dan de petitie hieronder!

Teken de petitie

Ruim 800 beren leven in Vietnam in veel te kleine kooien. Regelmatig wordt gal bij ze afgenomen voor medicijnen. Gal is samen met tijgerbotten een belangrijk bestandsdeel in traditionele Chinese medicijnen. Maar de omstandigheden waarin de dieren leven zijn vreselijk. Ze hebben pijn, honger en dorst. 

Wil jij je steentje bijdragen? Dat kan! Door de petitie te tekenen zet jij je in voor de galberen. Laat je stem horen en roep de Vietnamese regering op om:  

  • Extra stappen te nemen om ervoor te zorgen dat beren niet langer gebruikt worden voor de productie van berengal.
  • Te controleren of beren op galbeerboerderijen conform de regels gehouden worden op straffe van boetes en inbeslagnames.
  • Te zorgen dat alle galbeerboerderijen in 2020 gesloten zijn en dat de illegaal gehouden beren gered en naar opvangcentra gebracht worden.

Win twee kaartjes voor het Big Cat Centre 

Teken hier de petitie. Dan ben je beregoed bezig! Oja, je maakt ook nog eens kans op twee toegangskaartjes voor het FELIDA Big Cat Centre!