Lifestyle / Media
Media

YE-HES! 'Say Yes to the Dress Benelux' is (bijna) weer terug

Reageer 0

Onze grootste guilty pleasure op televisie? Temptation Island? NEE! We kunnen eeuwig zwijmelen bij Say Yes to the Dress. Jij ook fan? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Benelux versie van het TLC-programma sneller terug dan je denkt.

say yes to the dress benelux

Lees ook: Fan van Undercover? Dan vind je deze Nederlandse series ook leuk

Nieuw seizoen Say Yes to the Dress Benelux

In het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux passeren alle soorten bruidjes de revue en de entourage mag natuurlijk meekijken én meebeslissen. Hoewel er in Koonings duizenden prachtige exemplaren hangen, heeft elke bruid toch vaak altijd weer net die ene specifieke wens die soms lastig te realiseren is. Zeker als je veeleisende bruiden over de vloer krijgt... 

Van havenarbeider tot 82-jarige

In de eerste aflevering zien we de 30-jarige Samantha voor wie trouwen een meisjesdroom is die eindelijk uit lijkt te gaan komen. Daarom moet haar jurk per-fect zijn. Denise is juist het tegenovergestelde. Deze stoere vrouw, die dagelijks tussen de mannen werkt in de haven van Rotterdam, heeft werkelijk niets met jurken. Maar voor haar grote liefde wil ze toch op zoek naar een eenvoudige jurk, waarin ze zich vrouwelijk en sexy kan voelen. Wat heeft Fred voor haar in petto? dAn hebben we nog de 82-jarige Anny. Zij was ooit getrouwd in een mantelpakje, maar heeft altijd gedroomd van een mooie jurk. Ze kijkt niets liever dan naar Say Yes To The Dress om zich te vergapen aan alle jurken. Nietsvermoedend zal zij verrast worden door haar dochter. Aan Fred de eer om deze dame op leeftijd een eigen ‘Say Yes’-momentje te bezorgen!

De Say Yes to the Dress-locatie is wederom Koonings The Wedding Palace in Deurne en de presentatie ligt natúúrlijk weer in handen van niemand minder dan Fred van Leer. “Het is een feest om deze serie te mogen maken: alleen maar blije mensen die je nog blijer naar huis stuurt met de perfecte jurk. Ik heb zelfs nog nooit zoveel verschillende bruidjes bij elkaar gezien! Van de traditionele witte tot gekleurde jurken en van tierelantijnen tot simpele, elegante jurken. Er wordt veel gelachen, veel gehuild en de zure (schoon)moeders zijn ook van de partij!” aldus Fred over het nieuwe seizoen.

Kijken, dus! De eerste aflevering is op dinsdag 13 augustus om 20:30 bij TLC te zien of kijk het terug via Dplay.

Lees ook: Fan van Grey's Anatomy? Dan vind je deze 6 series ook leuk

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen