Lidl aanbiedingen: Opvouwbare barbecue, donutmaker en hondensofa

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 29 scoor je onder andere een opvouwbare barbecue, donutmaker en hondensofa voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)shop voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: 24 x de leukste festivaltasjes 2019

Opvouwbare barbecue

Zelf geen tuin om in te kunnen barbecuen? No problemo. Dankzij deze handige opvouwbare bbq kun je je gemakkelijk barbecuen in een park of op een camping. Veel beter dan die rottige wegwerpbarbecues. 

Koop van €14,99 voor €7,99

lidl aanbiedingen 28

SILVERCREST® Donut- of wafelmaker

Zelfgemaakte donuts, dat is pas luxe. Bij Lidl kun je nu een donutmaker scoren voor slechts 12 piek. Meer een wafelliefhebber? Sla dan je slag met de bubbelwafelwaker. Helemaal hip nu. 

Koop voor €11,99

wafel donut

SANITAS® Klopmassageapparaat

Een massage aan huis? Dat regel je lekker zelf met dit klopmassageapparaat. Het zorgt voor het losmaken van de spieren, het stimuleert de bloedsomloop en ontspant de vastzittende spieren.

Koop van €49,99 voor €39,99

lidl aanbiedingen 29

SILVIO design® Hondensofa Bonny

Een eigen bed voor je trouwe viervoeter: hoe leuk is dat? Deze beige hondensofa komt met twee losse kussens die je ook kunt wassen.

Koop voor €89,99

lidl aanbiedingen 29

SILVERCREST® TV stereo-soundbar met Bluetooth®

Beter geluid bij je favoriete series en films, maar wil je niet al te diep in de buidel tasten? Dan is deze soundbar een perfecte aanschaf voor jou. Nu voor slechts 40 euro tik je deze tv stereo-soundbar met Bluetooth op de kop. Doen! Je wilt nooit meer zonder.

Koop van €59,99 voor €39,99

lidl aanbiedingen 29

Lees ook: Lidl aanbiedingen: SodaStream, robotstofzuiger en tuinbank