Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Deze kledingstukken zou je niet online moeten kopen

Reageer 0

Online shoppen, wij kunnen niet meer zonder. Heerlijk relaxed vanuit je luie stoel van alles in je digitale winkelmandje proppen. Offline shoppen zijn we trouwens ook dol op, maar dat terzijde. Er kleeft wel een nadeel aan online shoppen. Op beeld kan het er perfect uit zien, maar in het echt is het maar de vraag of je item perfect past. Soms vallen bepaalde kledingstukken vies tegen, de volgende items bijvoorbeeld...

kledingstukken online shoppen

Lees ook: De leukste zomerjurkjes die ook naar je werk kunnen (+ WIN 250 euro shoptegoed!)

Waarom vallen sommige kledingstukken in het echt tegen? Nou, om te beginnen moet je er altijd rekening mee houden dat een model plus kleding wordt gephotoshopt. Daarnaast wordt de gedragen kleding met behulp van klemmen getailleerd, zodat het lijkt alsof het gegoten zit. Bekijk in de beschrijving altijd de lengte en maat van het model en vergeet niet de reviews te checken!

1. Trends 

Trends, wie is er niet gevoelig voor? Elke seizoen duiken er weer nieuwe trends op. Dat nieuwe hippe kledingstuk wil jij ook in je garderobe en vol enthousiasme bestel je het kledingstuk. Eerlijk? Zodra je het aan hebt begin je te twijfelen. Staat het wel? Trends zien er vaak veel toffer uit om het (gephotoshopte) model dan bij jou. Trendy items kun je dus beter in de winkel kopen. 

2. Schoenen (met hak) 

Schoenen moeten perfect zitten, niet te wijd en niet te strak. Over het algemeen is schoenen online bestellen een ramp. Je moet rekening houden met de maat, het materiaal en de breedte. En elk merk houdt andere maat aan! Vooral schoenen met hakken zijn een nachtmerrie om online te shoppen. Meestal zitten ze als een nachtmerrie. Dus ga lekker naar een echte schoenenwinkel waar je naar lieve lust kunt passen. 

3. Lingerie 

Lingerie is een belangrijk kledingstuk. Lingerie moet goed zitten en mooi staan. Vooral bh’s verschillende behoorlijk in maat en model. Er zijn beugel bh's, bh’s met een voorgevormde cup of bandeaus. Het lijkt zo easy om alles in je digitale mandje te gooien en thuis allemaal te passen. Toch kun je beter naar de winkel gaan, de kunt de kwaliteit voelen en meteen zien of de maat goed zit. 

4. Wit shirt 

Een wit shirt? Daar is toch niets geks aan? Nou, ook de plain white T komt in verschillende vormen en maten. Denk maar aan getailleerd of niet, doorschijnend of dikke stof. Een wit shirt staat alleen echt mooi als het een perfect fit is.

Dus... toch maar een 'ouderwets' shopmiddagje inplannen? 

Lees ook: Lidl aanbiedingen: SodaStream, robotstofzuiger en tuinbank

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen