De 3 beste Videoland-series voor vrouwen - juli 2019

Media door Laura

Opzoek naar je nieuwste binge-verslaving? Net als op Netflix, zijn de nieuwste titels op Videoland niet gemakkelijk op te speuren. We got your back. Dit zijn volgens ons de leukste Videoland-series voor vrouwen voor de maand juli 2019. Deze maand tippen we drie series: het tweede seizoen van Riviera, alle seizoenen van Castle en de mini-serie Picnic at Hanging Rock.

riviera seizoen 2

Lees ook: 13 must haves voor je balkon

Riviera (seizoen 2)

Het zorgeloze leventje van Georgina (Julia Stiles) klapt in één keer in elkaar wanneer haar man Costantine overlijdt door een mysterieuze explosie op een jacht. Georgina gelooft niet dat de dood van haar man een ongeluk was en zet haar leven op het spel om achter de waarheid te komen. 

Te zien vanaf 4-7-2019

Castle (seizoen 1 t/m 8)

De doorgewinterde detective Kate Beckett slaat onvrijwillig de handen ineen met de geestige en losbandige schrijver Rick Castle, wanneer een seriemoordenaar geïnspireerd raakt door de boeken van Castle. 

Te zien vanaf 1-7-2019

Picnic at Hanging Rock (seizoen 1)

Dol op de stijl van Jane Austen? Dan moet Picnic at Hanging Rock op jouw Videoland-kijklijst. Deze mini-serie is een re-make van een boekverfilming uit 1975. Natalie Dormer (Game of Thrones) speelt het beruchte schoolhoofd Mrs. Appleyard. Op een dag, tijdens een picnick, verdwijnen drie meisjes en hun gouvernantes. De vermissing brengt grote mysteries met zich mee.

Te zien vanaf 25-7-2019

Er is natuurlijk nog veel meer te zien op Videoland in de maand juli. Bekijk hier alle nieuwe toevoegingen voor juli op Videoland.

 

Lees ook: De 4 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 27