Netflix-tip: Dead to Me wordt je nieuwe verslaving

Media door Laura

Hoe doen ze het toch? Netflix spuugt de ene na de andere topserie uit. Je raakt letterlijk nooit uitgekeken op de streamingdienst. Als je het aan ons vraagt is 'Dead to Me' de nieuwste must see. Onderwerpen als vriendschap, humor, verraad en dood passeren de revue in deze zwart-komische serie. 

Lees ook: De 4 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 21

Dead to me: het plot 

Jen is een verbitterde weduwe die vastberaden is om de moordenaar van haar man te vinden. Tijdens het joggen laat op de avond werd hij aangereden door een auto en deze ging er met gierende banden vandoor. Naast het opspeuren van brokkenpiloten, gaat ze wekelijks naar een rouwgroep. Met weinig resultaat totdat ze daar de creatieve Judy tegenkomt, die haar verloofde is verloren. Jen vindt Judy maar een zweverig type, maar algauw vinden ze steun bij elkaar en worden ze vriendinnen. Wanneer Jen vraagt of haar nieuwe bff in de oude hobbykamer van haar overleden man. Judy helpt haar nieuwe huisgenoot om het tweede leven van Jens man te ontraffelen, maar zelf bewaart ze een geheim waar Jen nooit mag achterkomen. 

dead to me

dead to me

De cast

Christina Applegate (Married with Children, Bad Moms) is de grote ster van de show en speelt de cynische Jen zoals alleen zij dat kan. Linda Cardellini (Scooby-Doo, en Legally Blonde) is de optimistische Judy en James Marsden (The Notebook, Westworld) speelt Steve. Wie dat is? Daar zul je zelf achter moeten komen...

Dead to Me telt één seizoen met 10 afleveringen. Elke aflevering is ongeveer een halfuurtje, dus dat heb je gebingd in een dag! 

Lees ook: Video: Trailer voor de Game of Thrones documentaire: The Last Watch