De 5 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 20

Media door Laura

Netflix al bijna uitgespeeld en op zoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... what to watch? Elke maandag vind je hier de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Scroll gauw verder om te ontdekken wat je niet mag missen in week 20.

Lees ook: Kijkers walgen van klagende Amsterdamse dames in 'Steenrijk, straatarm'

The Society

Wanneer de tieners van het plaatsje West Ham terugkomen van een trip, komen ze aan in een spookstad. Alle andere inwoners zijn van de aardbodem verdwenen en de jongeren kunnen zelf hun woonplaats niet verlaten. Er zit niks anders op dan hun eigen samenleving te creëren, en dat eindigt natuurlijk gelijk in chaos. The Society belooft de nieuwe hitserie à la Riverdale en The Vampire Diaries te worden: kijken dus.

Bekijk op Netflix

Wine Country

Age is just a number is het motto van deze komedie vol grappige vrouwen, waaronder Tina Fey en Amy Poehler. In deze Netflix-feelgoodfilm gaat een groep vriendinnen naar wijnwalhalla Napa om de 50e verjaardag van een vriendin te vieren. Daar ontdekken ze al gauw dat het leven echt niet ophoudt als je 'Sara ziet'...

Bekijk op Netflix

Easy

Net als de vorige twee seizoenen draait Easy weer om een groepje twintigers en dertigers in Chicago. De meeste afleveringen staan op zichzelf (met een enkele overeenkomst), maar kent een rode draad: belangrijke vragen rondom liefde, relaties en seks anno nu. Een soort Love Actually-serie. Voor het derde en tevens laatste seizoen zijn er weer een paar leuke gastacteurs gestrikt. Denk aan Sophia Bush, Dave Franco en Jake Johnson.

Bekijk op Netflix

The 100

Het is nooit saai in de postapocalyptische wereld van de hitserie The 100. In het zesde seizoen stuitten de survivors - bijna letterlijk - tegen een mysterieuze thuisplaneet. Wat nu? Bij Netflix is er elke maandag een nieuwe aflevering te zien.

Bekijk op Netflix

Lucifer

Fans van Lucifer hielden hun hart vast toen zender FOX de stekker eruit trok. Gelukkig zag Netflix er potentie in en pakte de show weer op. Vanaf deze week verschijnt er elke maandag een nieuwe aflevering. Het grote nadeel: dit seizoen telt slechts tien afleveringen.

Bekijk op Netflix

Overzicht nieuw op Netflix van week 20

Er is natuurlijk véél meer nieuws te zien op Netflix, dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers:

Arrow (6 seizoenen + S07E21)
Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E01)
Dynasty (1 seizoen + S02E20)
Superfly
Phi (1 seizoen)
Harvey Girls Forever (2 seizoenen)
The Mechanism (2 seizoenen)
Easy (3 seizoenen)
Wine Country
The Society
Whitney
Dry Martina
Gente que Viene y Bah
Jailbirds (1 seizoen)
Shéhérazade
El Recluso
Riverdale (2 seizoenen + S03E21)
The Flash (4 seizoenen + S05E21)
Jochem Myjer – Even Geduld Aub!
Antar: Son of Shadad
Lion’s Heart
Tattah
Regatta
The Bulbul’s Nest
Tiny House Nation (S01)
Lucifer (4 seizoenen)
De Emoji Film
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E14)
Possessed (S01E12)
Shadowhunters (3 seizoenen)
Supergirl (3 seizoenen + S04E20)
Jochem Myjer: Adéhadé
Last Breath
Wild Card
The 100 (5 seizoenen +S06E01)

Lees ook: Zien: de bloedstollende trailer voor de Nederlandse Netflix-serie Undercover