Twitter raakt niet uitgepraat over de borsten van Erika in Mr. Frank Visser

Media door Laura

Voor veel vrouwen is hun trouwdag het moment om te shinen als nooit tevoren. Ook Trees hoopte er op haar opperbest uit te zien, maar haar 'perfecte dag' liep volledig in de soep door haar uitpuilende voorgevel in haar mislukte trouwjurk. Mr. Frank Visser en Viktor Brand to the rescue

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 9 erbij

Sekspop

Het zit namelijk zo. De trouwjurk van Erika was niet goed vermaakt door naaister Trees. Het was al te laat om de jurk opnieuw te vermaken, dus improviseerde Trees een 'betere pasvorm' door twee kipfiletjes onder de boezem van Erika te steken. Het was zonder succes. Als gevolg 'puilde' de boezem van Erika uit haar jurk en heeft dit zowel haar huwelijksdag als haar trouwfoto's verpest. "Als ik de foto's terugkijk, dan denk ik: dat ben ik niet. Ik had het idee dat ik een sekspop was", aldus een aangedane Erika.

Mary Borsato

De naaister beweert dat de jurk prima zat bij de eerste keer aanpassen. Erika zegt - natuurlijk - exact het tegenovergestelde: de jurk heeft nooit goed gezeten en de bruidszaak beloofde dat 'het wel goed zou komen'. Aan Mr. Frank Visser en Viktor Brand de schone taak om de situatie op te lossen. Wie is nu verantwoordelijk voor de geflopte bruidsjurk: de bruidszaak of Erika? Deskundige Mary Borsato wordt erbij gehaald en vindt dat de jurk niet goed gemaakt is. Mr. Frank Visser besluit daarom dat Trees 540 euro aan Erika moet betalen.

Twitter is het daar niet helemaal mee eens. Waarom kwam Erika er pas vlak voor haar trouwdag achter dat haar voorgevel en jurk geen match waren?

Bekijk de volledige aflevering hier terug.

Lees ook: Deze liedjes waren 10 jaar geleden (!) een hit