Foto: Zo ziet het nieuwe stulpje van Meghan en Harry eruit

Media door Laura

Meghan en Harry vliegen uit! Afgelopen november werd officieel aangekondigd dat de newly weds een nieuw stulpje zouden krijgen. De twee zullen dit jaar van Londe naar Windsor verhuizen. De Britse pers was er natuurlijk als de kippen bij en heeft een kiekje van het nieuwe onderkomen weten te bemachtigen.

harry meghan

Lees ook: Kijkers hebben diep respect voor 14-jarige Esmee in Je zal het maar hebben

Rustig stulpje

Eén van de redenen voor de verhuizing zou zijn dat Meg en Har rustiger willen wonen in verband met hun eerstje kindje dat in april verwacht wordt. Op het landgoed van Kensington Palace wonen namelijk nog zo'n tien andere koninklijke families. 

Een royal kan natuurlijk niet zomaar een villa uitkiezen op de Britse Funda. Daarom zullen de twee naar Frogmore Cottage (hoe schattig klinkt dat?) op het Windsor landgoed van de familie verhuizen. Klinkt bekend? Dat klopt, de twee trouwden mei 2018 in het St. George's Chapel in Windsor. 

Op Twitter deelde royalty deskundige Emily Andrews de eerste foto van het boerenstulpje dat naar verluid zo'n 2,8 miljoen euro kost.

Het landhuis wordt momenteel gerenoveerd, dus het duurt even voordat ze kunnen intrekken. In de tussentijd wonen ze in het pittoreske dorpje Cotswold in Oxfordshire. 

Lees ook: Keert Meghan Markle terug in Suits?

Beeld: GettyImages