Lifestyle / Celebs
Celebs

Roxeanne Hazes: 'Ik mis het om zwanger te zijn'

Oh gut, wat vliegt de tijd voorbij. Inmiddels is de eerste spruit van Roxeanne Hazes, Fender, bijna zes maanden oud. In een throwback deelt de zangeres een kiekje van exact een jaar geleden. 

"Deze foto maakte ik precies een jaar geleden", schrijft ze bij de foto van haar, haar verloofde Erik en haar groeiende babybuik. "Fender had toen de grootte van een citroen en over een week is hij alweer 6 maanden. De tijd vliegt voorbij en wat mis ik soms die heerlijke tijd van zwanger zijn." Wie weet dat er binnenkort een broertje of zusje voor Fender op de planning staat?

Terugblik

Ook op Oudjaarsdag blikt Rox terug naar 2018. Naast optredens, was het mooiste moment de bevalling van haar eerst kindje. "het allermooiste: in 2018 beviel ik van het mooiste, liefste kindje van de wereld. Zoveel bijzondere gebeurtenissen in één jaar en ik heb ze allemaal (hoog)zwanger mee mogen maken. Genoeg ups en helaas ook een hoop downs, maar wat was dit jaar intens en mooi." Ze bedankt haar fans en volgers voor de steun en lieve reacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een jaar! Begin 2018 maakten @erikzwennes en ik bekend dat ik in verwachting was van een prachtige zoon, stonden mijn band en ik op @eurosonicnoorderslag, ontving ik mijn eerste Edison voor het album ‘In Mijn Bloed’, stonden we op @paaspopfestival, hebben we twee tours gedaan, stonden we op bevrijdingsfestival voor 10.000 man, deed ik mijn laatste optreden voor een uitverkochte @ziggodome tijdens @hollandzingthazes, voordat ik met verlof ging, hebben Erik en ik enorm genoten van de Vinkeveense Plassen en het allermooiste: Beviel ik van het mooiste, liefste kindje van de wereld. Zoveel bijzondere gebeurtenissen in één jaar en ik heb ze allemaal (hoog)zwanger mee mogen maken. Genoeg ups en helaas ook een hoop downs, maar wat was dit jaar intens en mooi. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de bijdrage in mijn leven. Voor de leuke ontmoetingen, jullie trouwe aanwezigheid bij de tour, de liefste comments onder mijn posts van Fender, kortom: De liefde die wij als gezin van jullie hebben gehad. Ik wens jullie een heel mooi, liefdevol, gelukkig en gezond 2019! Het jaar waarin ik natuurlijk weer met nieuwe muziek kom en jullie hopelijk weer verras en blij maak. Love you all! PROOST! 🥂😘❤️💫✨ #oudennieuw #2018 #2019 #liefde

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Lees ook: Heftig! Temptation Island Pommeline lijdt aan chronische ziekte 

Beeld: Brunopress