Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

De horror: van dit Tinderdate-verhaal gaan je nekharen overeind staan

De ongemakkelijke momenten en pijnlijke stiltes die je zelf weleens tijdens een date hebt meegemaakt zijn niets bij wat deze vrouw heeft moeten doorstaan tijdens haar Tinderdate. Haar date vroeg haar 'iets zwarts' te dragen, maar de romantische verrassing die ze verwachtte bleek een stuk minder leuk...

Romantische date

Denk je een leuke date te hebben, kom je er bedrogen uit. Het overkwam deze vrouw, die zich na enige tijd chatten waagde aan een Tinderdate met een jongen die haar wel leuk leek op de foto. Toen hij haar vroeg om iets zwarts aan te trekken, dacht ze in eerste instantie dat hij een romantische verrassing voor haar had. Niets bleek minder waar, want toen ze eenmaal op de plaats van bestemming aankwamen bleek het - jawel - een crematorium! 

En nee, deze jongen had geen rare fetisj of iets dergelijks. Wat ze daar dan in hemelsnaam wel deden? Zijn vriendin had hem enige tijd geleden verlaten en hij wilde niet alleen aankomen op de crematie van zijn oma. Wat de...?! 

Het mooiste moet nog komen, want terwijl jij nu denkt 'nee, wegwezen daar!', besloot ze te blijven om hem te steunen. Want ja, een Uber bestellen tijdens een crematie kon ze echt niet over haar hart verkrijgen. Bovendien, wat was het ergste dat kon gebeuren? Het moge duidelijk zijn, deze meid verdient een Oscar. 

Twitter

Ze deelde haar horrordate met een vriendin, die was zo in shock dat ze besloot de boel op Twitter te gooien. Hieronder kun je het hele gesprek nog even op je gemakje teruglezen. Geloof ons, het is 't waard! 

Lees ook: Wil je meer matches op Tinder? Voeg dit toe aan je profiel 

Beeld: Unsplash