Sherry (67) is dominatrix: 'Ik laat mannen verkleed als dienstmeisjes mijn huis schoonmaken'

Media door Roos

Toen pensionada Sherry vijf jaar geleden van haar man scheidde, besloot ze niet bij de pakken neer te zitten maar iets van haar leven te maken. Hobby's als tuinieren of schilderen vond ze maar saai, dus besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze werd dominatrix. Nu betalen mannen haar om vernederd te worden en op hun knieën haar huis schoon te maken, vertelt ze in een interview aan Metro UK. Maar één ding blijkt niet makkelijk door haar controversiële baan: het vinden van een leuke man. 

Mistress Sophia

Haar klanten betalen Shelly ruim 120 pond per uur om als dienstmeisje de grond te boenen en vernederd te worden. "Ik mag dan 65+ zijn, maar ik kan nog altijd mijn geld verdienen met mannen domineren in een latex pakje", aldus Sherry, die onder werktijd Mistress Sophia genoemd wordt. "Ik geniet van het leven als mijn alter ego."

Roze dienstmeidpakje

Voor Sherry begon het allemaal toen ze een documentaire keek over telefoonseks. Dat wil ik ook proberen, dacht ze. Tot haar verbazing merkte ze al snel dat ze genoot van mannen vernederen en tegen ze schreeuwen. Haar eerste klant als dominatrix liet ze een roze dienstmeidpakje en stiletto hakken aantrekken. "Ik heb hem opgesloten in een kamer en hem twee uur later weer vrijgelaten. Daarna moest hij de keuken schoonmaken. Achteraf betaalde hij me 250 pond. Zoveel geld, niet te geloven." Sherry genoot zo van haar nieuwe baan, dat ze besloot het fulltime te gaan doen. "De meeste vrouwen van mijn leeftijd zijn met pensioen, maar mijn leven is pas net begonnen!"

Hond uitlaten

Hoewel sommige van haar klanten gewoon getrouwd zijn, voelt Sherry zich niet schuldig: "We hebben geen seks. Ik ben ook geen prostituee, want mannen raken me met geen vinger aan." Elke klant heeft zijn eigen, soms ietwat bijzondere, voorkeur. "Mijn meest bizarre sessie was toen een klant uitgelaten wilde worden in het park. Ik gooide een bal en hij rende er achteraan als een hond. Mensen staarden naar ons, maar niemand durfde wat te zeggen. Het was juist die gêne die hem zo opwond. Daarna bond ik hem aan een schommel vast en moest hij hondenvoer uit een bakje eten. Het was zo leuk." Rijk worden met de hond uitlaten, wie wil dat nou niet?

First Dates

Allemaal leuk en aardig die nieuwe hobby, maar het zorgde er wel voor dat Sherry na een aantal jaren nog steeds vrijgezel was. Ze besloot haar geluk te beproeven in het datingprogramma First Dates. Maar hoe vertel je tijdens een eerste date dat een dominatrix bent? Nou gewoon, als een pleister.

Toch kan niet iedereen haar bijzondere baan waarderen. Sterker nog, date John lachte haar vierkant uit. Erg respectloos, vond Sherry. En veel kijkers ongetwijfeld ook. Tijdens haar date met Dave had Sherry meer geluk. In tegenstelling tot John oordeelde hij niet en kan wel leven met Sherry's ongewone beroep. Sterker nog, de twee hebben er inmiddels al vele dates op zitten! 

Kijk hieronder het tenenkrommende fragment waarin John Sherry vierkant uitlacht. 

Lees ook: Star (28) is verslaafd aan cosmetische chirurgie: 'Mijn neus zakte in elkaar'