Jakkie! Chrissy Teigen at placenta op na de bevalling: 'Is dat zo gek dan?'

Celebs door Roos

Moet je nog ontbijten? Dan heb je hierna waarschijnlijk geen trek meer. We hebben je gewaarschuwd. Chrissy Teigen heeft namelijk een boekje open gedaan over haar bevalling. Dat het model goudeerlijk is wisten we natuurlijk al, maar sommige dingen zijn toch net even too much information. Zo zou ze haar placenta hebben opgegeten na de bevalling van haar tweede kindje. Chrissy: “In Los Angeles is dat heel normaal hoor!" 

Lees ook: Chrissy Teigen plaatst video van lichaam na bevalling: 'Ik ben nog superonzeker'

Postnatale depressie

Eerder deed de vrouw van John Legend al een boekje open over haar postnatale depressie na de geboorte van haar eerste kindje, Luna. En om dat te voorkomen bij haar zoon Miles zou ze na de tweede bevalling haar eigen placenta hebben opgegeten. Eh, bijzonder ja... 

Ook de interviewster van CBS Sunday Morning reageerde met een diepe frons in haar voorhoofd. Op haar beurt keek Chrissy weer verbaasd: "Is dat zo gek dan? In Los Angeles is dat heel normaal hoor, daar grillen ze het zelfs op de barbecue. Je mag wel een stukje van mij proeven hoor," grapte ze erachteraan. 

Gelukkig zijn

Toch is het juist haar humor en nuchterheid waardoor we allemaal zo van Chrissy houden. Over haar gewicht maakt ze zich bijvoorbeeld niet langer druk: "Ik verkies gelukkig zijn en lekker eten boven er goed uitzien in bikini. Zolang ik maar wel gezond blijf." Amen, Chrissy for president!

Lees ook: Victoria (29): ‘Ik raakte vijf tenen kwijt na een fish spa’

Beeld: Brunopress