Dit zijn de zeven onbekende deelnemers van Expeditie Robinson

Media door Roos

Robinsonners, opgelet! Nadat eerder al de deelnemers van Kamp Zuid werden bekendgemaakt, hebben de makers van Expeditie Robinson nu ook laten weten welke zogeheette 'Onbekende Nederlanders' het eiland zullen betreden. En waar dat er vorig jaar maar vier waren, mogen nu maar liefst zeven doodgewone Nederlanders meedoen. Zou het ermee te maken hebben dat 'onbekende' Carlos er vorig jaar met de winst vandoor ging?

De zogeheette onbekende deelnemers komen vanuit het hele land. Het gaat om Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht) , Dominique Hazeleger (student uit Dorst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkenisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen).

1. Sandra Spreij 

Sandra is een 51-jarige coffeeshop eigenaresse uit Zwolle. Behalve ondernemend is ze volgens RTL 5 ook streetwise en niet bang om het spel hard te spelen. "Deze wolf in schaapskleren kan verrassend uit de hoek komen'." Dat zal ons benieuwen.

2. Gwenda Nielen

De 39-jarige Gwenda vult naast haar moederrol een leidinggevende functie bij de Landmacht, ze is namelijk majoor. Zal deze strijdster erin slagen missie Expeditie Robinson te winnen? 

3. Robin Bakker

Een echte aanpakker en werkzaam in de Rotterdamse havens is de 26-jarige Robin Bakker. Met zijn charmes en sympathiek karakter weet hij een ieder voor zich te winnen en vormt zo een gewaagd tegenspeler.

4. Dominique Hazeleger

Studente Dominique is een echte levensgenieter en globetrotter. Ze heeft de hele wereld al gezien maar de Filipijnen stonden nog op haar lijstje.

5. Jan Bronninkreef

Boer Jan is met zijn 53 jaar de oudste deelnemer van de onbekenden. Hij is één met de natuur en dit kan zo zijn voordelen hebben tijdens de Expeditie.

6. Laurie Scheerder

Aan humor en pit geen gebrek bij de 25-jarige Laurie. Als promotiemedewerkster en actrice in spe is ze gewend om in de belangstelling te staan, maar hoe zal gereageerd worden op haar uitgesproken aanwezigheid?

7. Özgür Aksan 

Özgür is een 29-jarige woonbegeleider met Koerdische roots. Hij is rustig en explosief, op de achtergrond en fanatiek, laid-back en fel.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson is donderdag 6 september om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Wie gaat er kijken?

Lees ook: Yes! Dit zijn de eerste bevestigde deelnemers van Expeditie Robinson

Beeld: RTL