Lifestyle / Wonen
Wonen

FUN-da: deze luxe stadsvilla met 7 verdiepingen heeft meer weg van een ruimteschip

In Utrecht staat een huis, in Utrecht staat een huis, in Utrecht staat een huis of is het toch een ruimteschip ja la la. Geen grap, want wie één vlugge blik op deze stadsvilla werpt moet even twee keer met zijn ogen knipperen. Of het mooi is? Dat mag je zelf bepalen..

Funda

Lees ook: Smullen! Dit Instagram-account verzamelt de horrorhuizen van Funda

Bijzonder

Door Funda werd de villa aangekondigd als het meest unieke huis van Utrecht en is daarom ook direct het ‘meest bekeken’. En dat is niet zonder reden, want het huis valt zeker in de categorie bijzonder. Het pand telt maar liefst zeven (!) verdiepingen en twee veertiende eeuwse werfkelders. Dat laatste komt veel voor in Utrecht, maar wat moet je ermee? Nou gewoon, een superdeluxe woonkamer van maken. Knus én modern. 

Zeven ton

De overige kamers zijn overigens minder ruimtelijk en aan de foto's te zien valt er nog wel het een en ander te klussen, want echt huiselijk is het nog niet. Ben je toch bereid om er ruim zeven ton voor te lappen? Dan mag je jezelf wel trotse eigenaar noemen van ‘het meest unieke huis van Utrecht’. Mét dakterras! Loer snel verder voor de foto's.

Utrecht huis

Lees ook: FUN-da: Deze duinvilla van bijna 8 miljoen in Overveen is het mooiste wat je gaat zien