5 x de origineelste cadeaus voor Vaderdag + 10% korting!

Cadeaus & hebbedingetjes door Roos

Aanstaande zondag 17 juni is het zover: dan mag je jouw vader weer even helemaal in het zonnetje zetten voor Vaderdag. Een lekker ontbijtje op bed, het gras voor hem maaien of natuurlijk met een mooi cadeau. Maar wat geef je een man die alles al heeft? Vergeet die sokken en standaard aftershave en maak in een handomdraai een persoonlijk cadeau bij YourSurprise. En via deze link pak je ook nog eens 10% exclusieve korting op je bestelling! 

Lees ook: Fijne Vaderdag: de leukste uitjes voor Vaderdag

1. Het Axe effect 2.0

Misschien wel de droom van elke vader, want welke man wil zich niet overgeven aan het ultieme Axe effect? Vader of niet, elke man wil onweerstaanbaar voor de dag komen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard pakketje van de drogist om de hoek, maar wil je je vader écht verrassen? De luxe Axe gifttset van YourSurprise personaliseer je helemaal zelf met een foto van je gezin, je vader of de hele familie. 

Axe geschenkset, €19,95 

2. De Peaky Blinders experience

Echte Peaky Blinders fans maak je ongetwijfeld blij met hun eigen Peaky Blinders whiskey pakket. Laat je vader zich net zo machtig voelen als Tommy Shelby en verras hem met het enige echte Peaky Blinders whiskeypakket inclusief persoonlijke glazen. De sfeer van het Birmingham na de eerste wereldoorlog, gewoon thuis op de bank. Geef dit trouwens niet als je je vader net wil strikken voor een goed gesprek, want hiermee verleid je hem tot heel wat avondjes bingewatchen.

Peaky Blinders whiskeypakket met glas, €49,95 

3. The naked chef? 

Je vader ruikt lekker én heeft een goede serie om te kijken, tijd om zijn kookkunsten eens goed in het zonnetje te zetten. Voor elke keukenprins of barbecuechef is het leren schort een ultieme musthave. Gemaakt van echt buffelleer en ook nog eens te specialiseren met zijn naam, of zijn nickname natuurlijk. Schaf er meteen een voor jezelf aan en je hoeft alleen nog een teamnaam te bedenken.

Leren schort met naam - Set, €149,95

4. Leer graveren

Kan jouw vader nog geen ei koken? Misschien past een leren laptopsleeve, portemonnee, muismat of heupfles (voor zijn whiskey?) dan beter hem. Bij YourSurprise vind je een prachtig assortiment leren cadeaus waarop je zijn naam kunt laten graveren.

Leren laptophoes, €49,95

5. Creatief met tekeningen

Alles leuk en aardig, maar hoe zit het dan met de traditionele vaderdagsknutsels? Die mogen toch zeker ook niet ontbreken bij het ontbijt op bed. Een zelfgemaakte tekening is natuurlijk leuk, maar ook die kun je eens in een ander jasje steken. Bij YourSurprise upload je heel eenvoudig een foto van het kunstwerk om het vervolgens te laten drukken op jouw favoriete cadeau. Een canvas voor aan de muur? Een leuke vaderdag mok? Een houten kaart? Je maakt jouw vaderdag kado door deze te laten bedrukken met een tekening van de kids.

Houten verjaardagskaart, €9,95

Over YourSurprise

Wat ooit begon met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online cadeaushop voor gepersonaliseerde cadeaus. Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij YourSurprise altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid. En als je vrijdag 15 juni vóór 20.00 uur bestelt heb je je originele vaderdag cadeau nog op tijd in huis. En vergeet niet deze exclusieve Ze-kortingscode te gebruiken bij het uitchecken voor 10% korting

Lees ook: Vaderdag 2018: zo wordt het onvergetelijk gezellig